آخرین اخبار
۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱
هشت سال اختلاف با قتل پایان یافت
بازدید:۱۱۱
صد آنلاین | دادستان شهرستان درمیان از قتل یک مرد ۲۴ ساله در روستای خونیک چهارتنگ شهرستان درمیان خبر داد.
کد خبر : ۱۵۹۳۶۵

به گزارش صد آنلاین،حجت‌الاسلام سید هادی حسینی، دادستان شهرستان درمیان عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران از وقوع قتل یک مرد ۲۴ ساله در روستای خونیک چهارتنگ این شهرستان خبر داد.

 حجت‌الاسلام حسینی اظهار داشت: در تاریخ ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، ساعت ۱۹، درگیری بین چند نفر از اهالی روستا در محل وقوع جرم منجر به مصدومیت شدید یک نفر شد. افراد درگیر با استفاده از چوب و سلاح سرد، شامل چاقو، به مقتول حمله کردند. این مقام قضایی افزود: پس از این درگیری، یکی از اهالی روستا با اورژانس تماس گرفت و مصدوم به بیمارستان شهر اسدیه منتقل شد، اما متاسفانه به دلیل شدت جراحات ناشی از ضربات چاقو، فوت کرد. دادستان شهرستان درمیان اعلام کرد که پس از اعلام وقوع قتل، بازپرس ویژه قتل بلافاصله به صحنه جرم اعزام شد و با صدور دستور، جسد مقتول به پزشکی قانونی منتقل شد.

با انجام تحقیقات و دستگیری مظنونین، یکی از آنان به ارتکاب قتل اعتراف کرد. تحقیقات در خصوص دیگر افراد شریک در این جنایت همچنان ادامه دارد. حجت‌الاسلام حسینی در ادامه افزود: انگیزه این قتل به یک حادثه مشابه که در سال ۱۳۹۶ در شهرستان سربیشه رخ داده، برمی‌گردد. در آن زمان، مقتول این پرونده از خانواده قاتل حادثه سال ۹۶ بوده و در پی توافقی که آن زمان برای گذشت صورت گرفته بود، قاتل متعهد شده بود که در شهرستان‌های سربیشه و درمیان تردد نداشته باشد. متاسفانه با حضور قاتل در شهرستان درمیان، درگیری مجددی به وقوع پیوسته و این قتل در شب گذشته در روستای خونیک چهارتنگ رخ داد./حادثه 24

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها