۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۵:۲۸
زنجبیل خشک بخوریم یا زنجبیل تازه؟
بازدید:۲۴۳
صد آنلاین | دو نوع زنجبیل وجود دارد: خشک و تازه. آیا تا به حال به این فکر کرده اید که کدام یک برای شما بهتر است؟
کد خبر : ۱۵۹۱۹۴

به گزارش صد آنلاین، زنجبیل یک گیاه علفی است که ریشهٔ آن به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه به‌صورت خشک یا تازه قابل استفاده است. در صورتیکه با طعم تند و گزندهٔ آن مشکلی نداشته باشید، می‌توانید از آن به عنوان ادویه در پخت‌و‌پز انواع غذاها استفاده کنید. از مهمترین خواص زنجبیل می‌توان به خاصیت ضدالتهابی بودن آن اشاره کرد.

 

زنجبیل خشک چه فوایدی دارد؟
-هضم را بهبود می بخشد
-خواص ضد التهابی
-کاهش مشکلات تنفسی

فواید زنجبیل تازه چیست؟

-زنجبیل تازه ضد تهوع است
-خواص آنتی اکسیدانی دارد
-برای هضم غذا مفید است
-برای درمان سرماخوردگی مفید است

برخلاف این باور که زنجبیل تازه بهتر از زنجبیل خشک است، واقعیت برعکس است. طبق گفته کتابخانه ملی پزشکی، فرآیند خشک کردن زنجبیل تازه با حذف آب، محتوای آنتی اکسیدانی آن را افزایش می دهد. با این حال، این بدان معنا نیست که زنجبیل تازه به طور کامل فاقد آنتی اکسیدان است، اما سطح آنتی اکسیدان آن هنگام استفاده در آشپزی کاهش می یابد.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها