به گزارش صد آنلاین، گوشتهای قرمز، مانند گوشت گاو و بره میتواند به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم باشد اما، مانند بسیاری از اجزای رژیم غذایی، بهتر است میزان مصرف را محدود کنید. تحقیقات نشان میدهد که از مصرف بیش از ۱۸ اونس گوشت قرمز در هفته خودداری کنید، زیرا این ماده با برخی از سرطانها از جمله سرطان معده ارتباط دارد.
افراد زیادی درگیر بیماری مزمن کلیه (CKD) هستند و در سطح جهان، حدود ۵۰۰ میلیون نفر با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند. بسیاری از بیماران مبتلا به CKD در شرایط ابتلا به مرحله انتهایی بیماری کلیه (ESRDD) قرار دارند و به نوع سخت این بیماری مبتلا میشوند که در این صورت نیاز به دیالیز یا پیوند کلیه دارند.
در حال حاضر، کاهش مصرف پروتئین برای کم کردن سرعت پیشرفت ESRD، به بیماران مبتلا به CKD توصیه میشود. بیماری انتهایی کلیه (ESRD) که گاهی نارسایی کلیه هم نامیده میشود، هنگامی رخ میدهد که آسیب به کلیهها آنقدر شدید شده که کارکرد این اندامها به کمتر از ۱۰ درصد حد طبیعی رسیده باشد.
محققان روی بیش از ۶۳۰۰۰ بزرگسال از ۴۵-۷۴ سال با هدف کشف نقش منابع مختلف پروتئین بر سلامت کلیه بررسیهایی انجام دادند تا بدانند چه توصیههایی باید به بیماران یا افراد نگران سلامت کلیوی در مورد انواع یا منابع دریافت پروتئین داده شود. "
در نهایت یافتهها نشان داد مصرف زیاد گوشت قرمز ۴۰ در صد بیشتر افراد را به بیماری مزمن کلیه دچار میکند و سایر منابع پروتئینی هیچ ارتباطی با این بیماری ندارند. مصرف کمتر گوشت قرمز با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای کلیوی ارتباط دارد و جایگزینی یک وعده گوشت قرمز در هفته با یک منبع پروتئین متفاوت، خطر ابتلا به بیماری مزمن کلیوی را تا ۶۲ درصد کاهش میدهد. /نمناک