آخرین اخبار
۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷
ترکیب این بشقاب قند خون و مشکلات قلبی را صفر می کند
بازدید:۲۱۷
صد آنلاین | خواص بادام زمینی شامل پیشگیری و درمان سنگ کیسه صفرا، تقویت قلب، کاهش قند خون، افزایش جذب پروتئین، تامین چربی خوب و عضله‌سازی، رفع خستگی، ضعف و بی‌حالی است. مصرف بادام زمینی به افرادی که دارای حساسیت می باشند، توصیه نمی شود.
کد خبر : ۱۵۸۳۰۲

بادام زميني منبعي سرشار از پروتئين است به گونه اي كه در طول جنگ جهاني دوم كه دسترسي به گوشت، سخت و تقريبا امكان ناپذير بود، مردم به اين ماده مغزي روي آوردند.

 

 

به گزارش صد آنلاین ، بادام زميني از دسته حبوبات است و در گروه نخود فرنگي و عدس جاي مي‌گيرد و نسبت به ساير آجيل‌ها از پروتيئن بيشتري برخوردار مي‌باشد و بيشتر از يك سوم كربوهيدرات موجود در بادام زميني، فيبر و الياف است.

 

بادام زميني كمك زيادي به ثابت ماندن فشار خون مي‌كند و مانند سيب، جغندر و هويج مقدار زيادي آنتي اكسيدان دارد.

 

 

بادام زميني حاوي ويتامين‌ها و مواد معدني از قبيل "نياسين" است كه اين ماده براي سلامت پوست و دستگاه گوارش و فعاليت سيستم عصبي مفيد است. پژوهش‌ها نيز حاكي از اين است كه ممكن است به پيشگيري از آلزايمر كمك كند و در تبديل غذا به انرژي و ترميم و احياي بافت‌هاي پوست نيز نقشي اساسي دارد.

 

 

ويتامينE ديگر ويتامين موجود در اين آجيل مي باشد كه يكي از اساسي‌ترين آنتي اكسيدانها است و سوخت و ساز در بدن را تنظيم مي‌كند، همچنين تقويت سيستم ايمني و نگه‌داشتن نرمي و لطافت پوست را به عهده دارد. مقدار كمي از بادام زميني 20 درصد مقدار توصيه شده ويتامينE را در رژيم روزانه محيا مي‌كند.

 

 

ويتامين ديگر بادام زميني، ويتامين B1 (تيامين) است كه تقويت موها، ماهيچه‌ها و سيستم عصبي را به عهده دارد و همانند نياسين در تبديل غذا به انرژي نقش به سزايي برعهده دارد.

ويتامين B2 (ريبوفلاوين) و B6 ديگر ويتامين هاي بادام زميني هستند كهB2 در متابوليسم چربي‌ها، كربوهيدرات ها و پروتئين‌ها نقش به سزايي دارد و B6  به متابوليسم پروتئين ها و گلبول هاي قرمز خون كمك مي‌كند و ممكن است از بيماري‌هاي قلبي پيشگيري كند.

 

 

همچني بادام زميني داراي "فوليك اسيد" مي باشد كه اين ماده مغذي براي زنان باردار و همچنين جنين اهميت زيادي دارد زيرا به توليد و احياي سلول ها و بافت‌ها كمك زيادي مي‌كند و از آنجايي كه پزشكان به زنان باردار مصرف فوليك اسيد را توصيه مي‌كنند براي جذب آن، بادام زميني، منبع مناسبي مي‌باشد.

بادام زمين حاوي "آهن" نيز مي باسد كه اين ماده به انتقال اكسيژن در بدن كمك مي‌كند و همچنين انرژي مورد نياز بدن را نيز تامين مي‌نمايد. شخصي كه با كمبود آهن مواجه است احساس خستگي و فرسودگي مي‌كند و پيري زودرس را به دنبال دارد به همين منظور براي جلوگيري از اين موارد، مصرف بادام زميني توصيه شده است.

"منيزيم" تقويت سيستم ايمني بدن،‌ ثابت نگه داشتن فشار خون نرمال و همچنين تقويت استخوان ها را به عهده دارد و با تنظيم سطح قند خون از بيماري‌ ديابت پيشگيري مي‌كند و اين ماده معدني را مي توان از طريق بادام زميني به بدن منتقل كرد.

 

 

بادام زميني حاوي مواد معدني ديگري نيز مي باشد كه شامل موارد زير مي شود.

 

"فسفر" : اين ماده به تركيب پروتئين براي احياي سلول ها و بافت‌ها كمك مي‌كند. فسفر نقش مهمي نيز در شكل‌دهي استخوان ها و دندانها به عهده دارد.

"پتاسيم": اين ماده مغزي به رشد نرمال ماهيچه‌ها، اعصاب و مغز كمك مي‌كند ودر ثابت نگه داشتن شرايط الكتروليت در بدن نقش مهمي دارد.

"روي": در تقويت سيستم ايمني بدن نقش مهمي دارد و به التيام زخم هاي بدن نيز كمك مي‌كنند.

"مس": توليد كلاژن و هموگلوبين را به عهده دارد كه به انتقال اكسيژن به سراسر بافت‌هاي بدن كمك مي‌كند.

"منگنز": تنظيم فعاليت‌ آنزيم‌ها در بدن را عهده‌دار مي باشد.

"سلنيوم": با اثر آنتي اكسيداني كه دارد به پيشگيري از سرطان كمك مي‌كند و درعملكرد نرمال تيروئيد و سيستم ايمني بدن نيز نقش دارد.

 

چگونه بادام زميني را در رژيم غذايي خود قرار دهيم؟


از بادام زميني مي توان به شكل هاي مختلفي استفاده كرد بعضي به صورت خام از آن استفلاده مي‌كنند و بعضي ديگر با اضافه كردن نمك و تفت دادن آن، ‌از آن استفاده مي كنند ولي اگر به صورت خام مصرف شود خواص خود را بيش‌تر در خود حفظ مي‌كند و مفيدتر است.

 

 

همچنين بادام زميني را مي‌توان در سالاد استفاده كرد و جهت خوشرنگ شدن نيز مي توان روي آتش آن را سرخ كرد. روغن بادام زميني كه از چربي‌هاي اشباع نشده به شمار مي‌رود، براي پخت و پز مفيد است. از روغن آن به عنوان مايع سس بادام زميني نيز استفاده مي‌شود. بادام زميني را مي توان بسته به ذائقه و سليقه به شكل‌هاي مختلفي استفاده كرد تا از مواد مغذي موجود در آن بهره‌مند شويد.

 

 

كره بادام زميني نيز طعم لذيذي دارد مي توان آن را با ميوه‌ها و سبزيجات مخلوط كرد و به عنوان دسر استفاده كرد از جمله اين ميوه و سبزيجات مي توان به موز، سيب، كرفس و ... اشاره كرد و يا به طور جداگانه آن را با نان و عسل استفاده كرد؛  البته به شيوه‌اي ديگر نيز مي‌توان از آن استفاده كرد به گونه‌اي كه يك قاشق از كره بادام زميني را با شير مخلوط كرده و سپس استفاده نماييد.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها