به گزارش صد آنلاین، حمید استیلی روز دوشنبه در مراسم تشییع پیکر مرحوم فرامز ظلی از پیشکسوتان خوش نام باشگاه استقلال، اظهار داشت: فرامرز ظلی یکی از پیشکسوتان تحصیل کرده ورزش بود و خیلی اهمیت دارد که زمانی که این پیشکسوتان زنده هستند، هوای آنها را داشته باشیم و به آنها احترام بگذاریم. به خانواده او و جامعه ورزش تسلیت میگویم.
وی گفت: جا دارد از مهدی چمران و حبیب کاشانی تشکر کنم برای اینکه این پیشکسوت ما در قطعه نامآوران به خاک سپرده شود اما بهشت زهرا هم یک سری قوانین دارد. در قطعه نامآوران و ورزشکاران جا نیست و باید ترتیبی دهند تا این مشکل برطرف شود.
استیلی در خصوص شرایط تیم پرسپولیس عنوان کرد: قطعا پرسپولیس برمیگردد و این تیم همیشه بزرگ است و بزرگ میماند. شاید در زمین مسابقه ۹۰ دقیقه بازی میکردیم و استقلال برای ما رقیب بود اما ما با بیشتر بچههای استقلالی دوست هستیم.
خیلی مهم است که قدر یکدیگر را بدانیم زیرا عمر کوتاه است. باید به دنبال پیشکسوتان برویم و به آنها احترام بگذاریم./ خبر ورزشی