۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۱

این اقدام برای انسان عزت ابدی می آورد

این اقدام برای انسان عزت ابدی می آورد
بازدید:۵۱۵
صد آنلاین | حجت الاسلام ایمانی گفت: خداوند قرآن را فرستاده است تا ما یک زندگی همراه با نیکبختی و سعادت داشته باشیم. به شرط آنکه به دستورات آن عمل کنیم.

به گزارش صد آنلاین،حجت الاسلام والمسلمین «عبدالعلی ایمانی» مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا، در مراسم اختتامیه برنامه‌های ماه مبارک رمضان در جمع کارکنان پایور و وظیفه این ستاد اظهار داشت: بنا بر فرمایش پیامبراسلام (ص) با آمدن بهار می‌توان به یاد قیامت افتاد.

 

 

وی گفت: خداوند قرآن را فرستاده است تا ما یک زندگی همراه با نیکبختی و سعادت داشته باشیم. به شرط آنکه به دستورات آن عمل کنیم.

ایمانی افزود: تنها خواندن قرآن کافی نیست بلکه باید در آن تدبر کنیم و دستورات آن را در زندگی خود به کار ببندیم تا به سعادت برسیم.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا تصریح کرد: کسی که قرآن را بخواند و به دستورات قرآن عمل کند قطعا در همه مراحل زندگی و کار خود موفق خواهد بود.

وی عنوان کرد: قرآن نور است و هر کسی به آن دست پیدا کند به مقامات عالیه خواهد رسید.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: قرائت کردن و تدبر در قرآن برای انسان عزت ابدی می‌آورد و تاریکی و ظلمت را دور می‌کند./ دفاع پرس

 
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها