آخرین اخبار
۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰
سیر تک حبه‌ای: چه تفاوت و شباهی با سیر معمولی دارد؟
بازدید:۳۸۰
سیر تک‌حبه‌ای نوعی سیر است که به جای چند حبه، تنها یک حبه دارد و ظاهری شبیه پیاز‌های کوچک دارد. این نوع سیر به ویژه در مناطق گرمسیر چین و اروپا تولید می‌شود و به دلیل شرایط آب و هوایی خاص، به این شکل رشد می‌کند.
کد خبر : ۱۵۵۲۱۳

به گزارش صد آنلاین؛ در مناطقی از چین و اروپا، نوعی سیر کاشت و برداشت می‌شود که درست شبیه پیاز است و به‌جای چندحبه‌ای‌، تک‌حبه‌ای است. این نوع  سیر از نوعی پیاز سیر تولید می‌شود که محصول نهایی آن سیری شبیه پیاز و تک‌حبه‌ای است. برای استفاده از این نوع سیر به عنوان چاشنی و طعم‌دهنده غذا، خیلی راحت و بی‌دردسر می‌توانید پوست آن را مثل پوست پیاز بکنید.

 

بیشتر مردم با دیدن عکس این نوع سیر تصور کردند که با هوش مصنوعی درست شده است اما این نوع سیر، محصول منطقه‌ای در استان یون‌نان چین است که آب‌وهوای آنجا در پرورش آن نقش بسزایی دارد.

درواقع آب‌وهوای بسیار گرم باعث می‌شود پیاز سیر در مراحل اولیه رشد به‌جای اینکه به چند حبه سیر تبدیل شود، به شکل یک سیر تک‌حبه‌ای درمی‌آید. چین بزرگترین تولیدکننده سیر تک‌حبه‌ای و البته چندحبه‌ای در دنیاست.

طعم سیر تک‌حبه‌ای ملایم‌تر و البته پایدارتر است اما مهم‌ترین مزیت آن به انواع سیرهای چندحبه‌ای، سهولت پوست‌کندن آن است.

سیر تک‌حبه‌ای در چین و کشورهای اروپایی چون آلمان، سوئد یا دانمارک رایج است اما کشورهای متعددی در دنیا هستند که هنوز با این نوع سیر آشنا نشده‌اند.

منبع: خبرآنلاین

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها