آخرین اخبار
۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۰
حلیم در ماه رمضان: بهترین زمان مصرف و نکات مهم
بازدید:۱۲۱۴
حلیم به عنوان یکی از غذاهای سنتی و مقوی ایرانی، جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های ماه رمضان دارد. این غذا که از ترکیب گندم، گوشت و ادویه‌جات تهیه می‌شود، منبع غنی از پروتئین، فیبر، آهن و ویتامین‌های گروه B محسوب می‌شود.
کد خبر : ۱۵۵۲۰۷

به گزارش صدآنلاین، وعده سحری بهترین زمان برای مصرف حلیم است، چرا که به دلیل هضم کند و تدریجی، احساس سیری طولانی‌تری ایجاد می‌کند و از گرسنگی زودرس در طول روز جلوگیری می‌نماید. از طرفی، مصرف آن در وعده افطار به دلیل سنگینی و دیر هضم بودن توصیه نمی‌شود.

فواید تغذیه‌ای:

تأمین انرژی پایدار

پیشگیری از افت قند خون

بهبود عملکرد دستگاه گوارش

کمک به حفظ آب بدن

ملاحظات مصرف:

افراد دارای اضافه وزن باید در مصرف آن احتیاط کنند

بیماران دیابتی بهتر است از مصرف حلیم با شکر خودداری نمایند

افرادی با معده حساس ممکن است دچار ناراحتی گوارشی شوند

افراد گرم‌مزاج باید در مصرف آن اعتدال را رعایت کنند

برای بهره‌مندی از فواید حلیم، توصیه می‌شود در وعده سحری و به میزان متعادل مصرف شود. همچنین بهتر است از انواعی که با گندم سبوس‌دار تهیه شده‌اند استفاده نمایید تا از فواید فیبر آن بهره‌مند شوید

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها