آخرین اخبار
۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
تلخی انتهای خیار برای دیابت خوب است؟
بازدید:۲۷۵
وجود اثرات کاهندگی قند خون در خیار به علت محتوای بالای فیبر، قدرت هیدراتاسیون بالا، داشتن خاصیت حجم‌دهندگی به غذا در کنار محتوای کالری و قند بسیار پایین آن است که این سبزی را به عنوان یکی از کارآمدترین انتخاب‌ها برای کنترل قند خون بیماران دیابتی معرفی کرده است.
کد خبر : ۱۵۵۱۱۰

به گزارش صد آنلاین؛ خیار به عنوان یک سبزی برای کنترل قند خون در افراد دیابتی بسیار مناسب است ولی هیچ الزامی برای تلخی قسمت انتهای خیار برای کنترل قند خون وجود ندارد. 

 

تلخی انتهای خیار به دلیل ماده‌ای به نام «کوکوربتاسین» «cucurbitacin» است که عمدتا به صورت آگلیکون و مونوگلیکوزید در انتهای خیار وجود دارد و در ریشه گیاه تولید می‌شود. کوکوربتاسین در خیارهای گلخانه‌ای به ندرت یا در شرایط نامساعد دیده می‌شود. 

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها