آخرین اخبار
۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۲
بازدید:۳۰۱
سرپرست وزارت اقتصاد اعلام کرد: تا انتهای شب گذشته (دوشنبه ۲۷ اسفند ماه) صد در صد مستمری بازنشستگان و حقوق کارکنان دولت پرداخت شده است.
کد خبر : ۱۵۴۲۱۳

باشگاه خبرنگاران جوان -  سید رحمت الله اکرمی طی سخنانی در جریان بازدید محمد رضا عارف معاون اول رئیس جمهور از وزارت اقتصاد و خزانه داری کل کشور، ضمن تشکر از زحمات و تلاش‌های شبانه روزی همکاران خود، از حضور محمد رضا عارف در واپسین روز‌های سال، همزمان با اوج ساعات کاری خزانه داری کل کشور، قدردانی و اقدام وی را موجب دلگرمی و تقویت روحیه خانواده وزارت امور اقتصادی و دارایی خواند.

اکرمی گفت: همکاران ما در خزانه داری کل کشور، در روز‌های منتهی به پایان سال، بطور شبانه روزی در حال تلاش و انجام وظیفه هستند.

سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی و خزانه دار کل کشور گفت: من در دولت هم خدمت شما ارائه گزارش داشتم که صد در صد حقوق کارکنان دولت را با همکاری و همراهی شما و مجموعه دولت، بطور کامل پرداخت کرده‌ایم و از روز پنج شنبه گذشته تا امروز، مجموعا حدود صد و چهل هزار میلیارد تومان پرداخت حقوق داشتیم.

وی عنوان داشت: بنابراین، عملا دیگر چیزی از حقوق‌ها برای پرداخت، باقی نمانده، مگر یک مورد که تأییدیه سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان امور اداری و استخدامی کشور را نداشت و آن هم تا فردا (روز سه شنبه ۲۸ اسفند) حل و فصل خواهد شد و در ادامه، سایر اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در دستور کار خزانه داری کل کشور قرار خواهد گرفت.

اکرمی خطاب به معاون اول رئیس جمهور افزود، انشالله با کمک‌های شما که به ویژه این اواخر به شدت کمک حال ما بوده‌اید، باقی دریافتی‌های ساعات پایانی سال را به سمت اعتبارات عمرانی هدایت خواهیم کرد.

وی ابراز امیدواری کرد با تلاش همکاران مجموعه خزانه داری کل کشور، سال ۱۴۰۳ را با سربلندی به پایان برسانیم.

منبع: وزارت اقتصاد

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها