به گزارش صد آنلاین، یکی از بهترین آجیل ها برای سلامتی بدن گردو می باشد، تحقیقات نشان داده که گردو به درمان افسردگی کمک می کند، سلامت مغز را بهبود بخشیده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
اما آیا می دانستید که نوع خاصی از گردو به نام گردوی سیاه وجود دارد که مزایای زیادی برای بدن دارد؟ گردو سیاه از زمان های قدیم توسط بومیان آمریکا استفاده شده و به دلیل مقادیر بالای فلاونوئید ها، کینون ها و پلی فنل های موجود در آن دارای خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد عفونی کننده قوی می باشد.
گردو سیاه دارای خواص ضد التهابی و ضد میکروبی طبیعی است که به سلامت پوست کمک کرده و خطر ابتلا به آکنه و جوش صورت را کاهش می دهد.
تانن های موجود در گردو سیاه به کاهش التهاب بدن کمک کرده و برای پیشگیری و درمان بیماری های پوستی التهابی مانند اگزما و پسوریازیس مفید هستند.
در طب سنتی آمریکای جنوبی از گردو سیاه به دلیل خواص ضد قارچ طبیعی که دارد برای درمان قارچ موی سر استفاده می شود.
فیبر موجود در گردوی سیاه به بهبود هضم غذا کمک می کند و خواص ضد التهابی آن برای آرام شدن معده، روده ها و دستگاه گوارش می شود.
گردو سیاه به دلیل مقادیر قابل توجه فیبری که دارد، یک ملین طبیعی است و با افزایش حرکات روده به سم زدایی روده ها و درمان یبوست کمک می کند.
به گفته انجمن دارویی استرالیا، پوست و میوه گردو سیاه دارای خواص ضد کرم و ضد انگل است؛ یکی از ترکیبات شیمیایی موجود در گردوی سیاه، ژوگلون نام دارد که اثر مهاری بر روی عملکرد انگل های روده دارد و تحقیقات نشان داده که مصرف گردو سیاه به درمان انگل های روده در کودکان و بزرگسالان کمک می کند.
گردو سیاه یک منبع عالی آلفا لینولنیک اسید (ALA) است که به سلامت قلب کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
مطالعات اپیدمیولوژیک اخیر نشان داده که مصرف گردو سیاه با کاهش کلسترول خون، احتمال ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد.
در برخی تحقیقات آمده که گردو سیاه به کاهش فشار خون بالا کمک کرده و با کاهش تنش بر روی عروق خونی برای پیشگیری از بیماری های قلبی مفید می باشد.
مقادیر بالای کینون های موجود در گردو سیاه و همچنین ترکیب ژوگلون موجود در برگ ها، ریشه و پوست درخت آن برای پیشگیری و درمان سرطان مفید می باشند؛ در چین برای درمان سرطان کبد، ریه و معده از مغز گردو سیاه، پوست و شاخه های نابالغ آن استفاده می شود.
در تحقیقات اخیر مشخص شده که گردو سیاه متاستاز سلول های سرطانی را کاهش داده و به دلیل پلامباگین موجود در آن باعث آپوپتوز و مرگ سلول های سرطانی می شود.
در طب سنتی از گردو سیاه به دلیل خواص ضد میکروبی قوی که دارد برای درمان بیماری آمیزشی سیفلیس استفاده می شود.
گردوی سیاه دارای خواص ضد میکروبی قوی است و در طب سنتی از آن برای درمان بیماری دیفتری استفاده می شود.
گردو سیاه حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان هاست که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن، سرماخوردگی و آنفلونزا را کاهش می دهد.
علاوه بر این گردو سیاه به دلیل خواص ضد التهابی که دارد به درمان سریع تر گلودرد کمک می کند.
برخی افراد ممکن است به گردو سیاه آلرژی یا حساسیت داشته باشید که با علائمی مانند خارش، تورم و تاول پوست، درد قفسه سینه و مشکلات تنفسی مشخص می شود.
گردو سیاه ممکن است با برخی دارو ها مانند دارو های فشار خون، ضد تهوع و استفراغ، سرطان و دارو های گیاهی تداخل داشته باشد.
هنوز اطلاعات دقیقی از اثر گردو سیاه بر روی زنان باردار و شیرده منتشر نشده به همین دلیل متخصصان توصیه می کنند که زنان در دوران بارداری و شیردهی از مصرف آن اجتناب کنند.
مغز گردو سیاه سرشار از آنتی اکسیدان ها، فلاونوئید ها، ویتامین B6، فولات، منگنز، مس، منیزیم، پتاسیم، سلنیوم، روی، آهن، آلفا لینولئیک اسید، ژوگلون، ملاتونین، فیتواسترول ها، فیبر و پروتئین است.
گردوی سیاه (به انگلیسی : Black Walnut با نام علمی Juglans nigra) که در برخی منابع به عنوان گردو آمریکایی هم شناخته می شود، درختی بومی آمریکای شمالی (ایالات متحده آمریکا و کانادا) است که تا 30 متر ارتفاع دارد و رشد ریشه های آن گاهی به بیشتر از 3 متر می رسد.
درخت گردو سیاه را می توان در مناطق پر بارش پیدا کرد، پوست میوه سیاه رنگ است اما میوه ی این نوع گردو مانند گردوی معمولی به رنگ های کرم و قهوه ای دیده می شود ولی اندازه ی آن کمی کوچکتر از دیگر انواع گردو هاست.
منابع : draxe – organicfacts