به گزارش صدآنلاین، در این میان، انتخاب مواد غذایی مناسب میتواند به کاهش نفخ کمک کند. در ادامه، به نقل از وب ام دی، چند خوراکی مؤثر برای کاهش نفخ معرفی میشود:
آووکادو حاوی مقدار زیادی پتاسیم است که به تنظیم سطح سدیم در بدن کمک کرده و در نتیجه، نفخ را کاهش میدهد.
مطالعات نشان داده است که زنانی که قبل از هر وعده غذایی یک موز میخورند، کمتر از دیگران دچار نفخ میشوند. دلیل این موضوع، تأثیر موز بر رشد باکتریهای مفید روده است که تولید گاز را کاهش میدهند.
کرفس به دلیل داشتن مقدار بالای آب، به هیدراته نگه داشتن بدن و بهبود هضم کمک میکند. همچنین، فلاونوئیدهای موجود در کرفس باعث کاهش التهاب روده و تسکین نفخ میشوند.
این ادویه زردرنگ، حاوی مقدار زیادی کورکومین است که به کاهش علائم سندرم روده تحریکپذیر (IBS)، تنظیم عملکرد گوارشی و کاهش نفخ کمک میکند