بازدید:۹۳۶
صد آنلاین | قبل آرمیتا مدعی شد که فردی برایش ایجاد مزاحمت کرده و پولی را که به او قرض داده برنمی گرداند و از من کمک خواست. من هم یکی از دوستانم به نام رامبد را به او معرفی کردم. رامبد به همراه ۲ نفر از دوستانش در ازای ۵۰ میلیون تومان پول نقشه آدمربایی و اخاذی از مرد جوان را طراحی کردند.
به گزارش صد آنلاین، چندی قبل مرد جوانی با مراجعه به پلیس از یک زن و همدستانش شکایت کرد و گفت: مدتی قبل برای پرداخت بدهیهایم بهدنبال دریافت وامی بودم تا اینکه در فضای مجازی آگهی شرکتی را دیدم که وام میداد. مدیر شرکت زن جوانی به نام آرمیتا بود. شرایط وام به این صورت بود که من باید سند مغازهام را وکالتی به نام صاحب شرکت منتقل میکردم تا آنها برایم وام بگیرند.
مرد جوان ادامه داد: با پذیرش شرایط آنها سند را به نام آرمیتا زدم، اما مدتی گذشت و هیچ خبری از وام نشد. من هم وکالتم را باطل کردم، اما آرمیتا با من تماس گرفت و مرا به دفترش دعوت کرد. به محض اینکه وارد دفترش شدم، ۳ مرد قوی هیکل با کلت و کلاشینکف وارد دفتر شده و با تهدید گردنبند طلایم را که ارزش زیادی داشت به همراه کارت بانکیم که داخل آن یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان پول بود، به زور از من گرفتند.
وی افزود: همچنین مرا مجبور کردند ۱۰ برگه سفته و ۴ برگ چک به مبلغ ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان را امضا کنم. این ماجرا حدود ۱۰ دقیقه طول کشید و آنها تهدید کردند که تا ۱۵ دقیقه بعد از رفتنشان از شرکت خارج نشوم.
با شکایت مرد جوان، تحقیقات از سوی کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی پایتخت آغاز شد و کارآگاهان به بازبینی دوربینهای مداربسته اطراف محل شرکت پرداختند. در ادامه بررسیها زن جوان بازداشت شد، اما او منکر آدمربایی شد و ادعا کرد شاکی خودش به دفتر آمده بود.
ردپای راننده خودرو اینترنتی در پرونده
با استعلام شماره پلاک خودرویی که آرمیتا سوار آن شده بود، هویت راننده به دست آمد و معلوم شد زن جوان مبلغ زیادی پول به حساب آن راننده واریز کرده است. به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای ویژه سرقت، راننده بازداشت شد.
او ابتدا منکر ماجرا بود اما در برابر مدارک پلیسی لب به اعتراف گشود: من راننده خودروی اینترنتی هستم. آرمیتا مسافرم بود. بعدا از من خواست کارهای شرکت را هم انجام دهم. من هم قبول کردم.
وی ادامه داد: مدتی قبل آرمیتا مدعی شد که فردی برایش ایجاد مزاحمت کرده و پولی را که به او قرض داده برنمی گرداند و از من کمک خواست. من هم یکی از دوستانم به نام رامبد را به او معرفی کردم. رامبد به همراه ۲ نفر از دوستانش در ازای ۵۰ میلیون تومان پول نقشه آدمربایی و اخاذی از مرد جوان را طراحی کردند.
برایش وام گرفتم اما پس نداد
با اطلاعاتی که راننده خودروی اینترنتی در اختیار تیم تحقیق قرار داد، کارآگاهان موفق شدند رامبد و همدستانش را بازداشت کنند. آرمیتا هم که در برابر مدارک پلیسی قرار گرفته بود، گفت: من صاحب شرکت فراهمکننده وام هستم. شاکی به سراغم آمد و حدود یک میلیارد تومان هم وام برای او تهیه و پرداخت کردم. اما او زمانی که پول را گرفت، وکالتنامه فروش سند را باطل کرد.
وی افزود: هر بار هم که سراغ پولهایم را میگرفتم، او مدام بهانه میآورد. به همین دلیل تصمیم گرفتم با گرفتن سفته و برگه سفید امضا او را مجاب کنم که بدهیاش را برگرداند.
به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای ویژه سرقت، متهمان در اختیار کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی قرار داده شده و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد./عصر ایران