۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۳
امریکا و اروپا با سبزی خاص چلیپایی قرص های تیرویید کم کار و پر کار را حذف کردند
بازدید:۲۴۸۵
صد آنلاین | تحقیقات دانشگاه ایالتی اورگان نشان داده است که سبزیجات چلیپایی خام مانند کلم، شلغم و تربچه می‌توانند بر عملکرد تیروئید تأثیر بگذارند، به ویژه اگر از کمبود ید رنج ببرید. این محصولات حاوی گلوکوزینولات‌هایی هستند که می‌توانند بر تیروئید تأثیر بگذارند.
کد خبر : ۱۵۱۳۰۸

به گزارش صد آنلاین ، تحقیقات دانشگاه ایالتی اورگان نشان داده است که سبزیجات چلیپایی خام مانند کلم، شلغم و تربچه می‌توانند بر عملکرد تیروئید تأثیر بگذارند، به ویژه اگر از کمبود ید رنج ببرید. این محصولات حاوی گلوکوزینولات‌هایی هستند که می‌توانند بر تیروئید تأثیر بگذارند.

 

 
 

ترب مفید در دفع سنگهای صفراوی و درمان نقرس و رماتیسم

 


ترب از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و از زمان های بسیار قدیم برای درمان بسیاری از بیماری ها به کار می رفته است.

به گزارش سرویس علمی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه همدان، در سایتی به آدرس http://hessekhoob.com آمده است: ترب برای دفع سنگهای صفراوی و درمان نقرس و رماتیسم مفید است.

 

امریکا و اروپا با سبزی خاص چلیپایی قرص های تیرویید کم کار و پر کار را حذف کردند

 

 

برگ ترب اگر با غذا خورده شود به هضم غذا کمک می کند. آب برگ ترب برای تقویت چشم مفید است.

ترب برای درمان یرقان مفید است. تخم ترب درد را تسکین می دهد. در صورت مسمومیت غذایی مقداری تخم ترب را همراه با سکنجبین به بیمار بدهید چراکه باعث استفراغ می شود و معده را پاک می کند.

برای مداوای زخم های بدن از ترب و عسل ضماد تهیه کرده و روی زخم بگذارید.

تخم ترب ادرار آور و قاعده آور و دم کرده ریشه ترب تقویت کننده بدن است. برای دفع سنگ کیسه صفرا و سرفه های تشنج آور مفید و رنگ چهره را باز می کند. تخم ترب اشتها آور است.

 

امریکا و اروپا با سبزی خاص چلیپایی قرص های تیرویید کم کار و پر کار را حذف کردند

 

اسراف در خوردن ترب موجب دل پیچه شده و برای دندان و گلو مضر است.

ترب گیاهی است یک ساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر می رسد. برگهای آن پهن، ناصاف، کرک دار و با بریدگی های نامنظم است. گلهای آن به رنگ سفید، زرد روشن، آبی روشن و بنفش است که درانتهای شاخه ظاهر می شود.

به طور کلی دو نوع ترب وجود دارد :ترب سیاه که معمولا در پائیز برداشت می شود و تربچه که به رنگهای مختلف قرمز و صورتی و به صورت های دراز و گرد وجود دارد.

طعم تند ترب مربوط به ماده ای است به نام سنوول(Senovol) و رنگ قرمز بنفش آن در اثر وجود ماده ای به نام کلراید(Chloribe Malvin) است.

 
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها