۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۰
النصر در غیاب هفت ستاره خود امشب مقابل آبی‌ها قرار می‌گیرد
بازدید:۳۳۵
صد آنلاین | استقلال که با شکست‌دادن الریان در روز پایانی مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا موفق شد جواز صعود به دور حذفی مسابقات را بگیرد، باید در بازی رفت مرحله یک‌هشتم نهایی از ساعت 19:30 امروز در ورزشگاه آزادی به مصاف النصر برود و امیدوار است بتواند با استفاده از حضور پرتعداد و حمایت تماشاگرانش، حریف پرمهره را در خانه شکست دهد. از سوی دیگر غیبت چند ستاره النصر، استقلالی‌ها را به کسب نتیجه‌ای خوب امیدوارتر می‌کند.
کد خبر : ۱۵۰۰۰۶
 

به گزارش صد آنلاین، طبق اعلام سایت لیگ عربستان، تیم النصر با هفت غایب قطعی که شامل کریستیانو رونالدو، عبدالرحمن غریب، اوتاویو، آیمریک لاپورته، سلطان غنام، عبدالله الخیبری و علی لاجامی هستند، به مصاف استقلال می‌رود. نکته شایان اشاره اینکه گفته شده سادیو مانه به این بازی حساس می‌رسد. گفتنی است آبی‌پوشان با توجه به برنامه‌ریزی کنفدراسیون فوتبال آسیا، براساس موقعیت پایین‌تر در مرحله گروهی، در دور رفت مرحله حذفی میزبان هستند و مسابقه برگشت در خانه النصر و در ورزشگاه الاول‌پارک برگزار خواهد شد.

 

 

 

وجه اشتراک استقلال و النصر این است که هر دو تیم در لیگ داخلی شرایط خوبی ندارند. هر دو تیم با نتایج ضعیفی که در طول فصل کسب کرده‌اند، شانسی برای قهرمانی در لیگ داخلی ندارند. استقلال در حال حاضر با ۲۶ امتیاز در رده نهم جدول لیگ برتر قرار دارد و النصر نیز با ۴۷ امتیاز در رده سوم جدول لیگ عربستان ایستاده، ولی با توجه به اختلاف ۹ امتیازی با صدر نتایج قابل قبولی نگرفته است. استقلال امیدوار به نتیجه‌گرفتن در جام حذفی و صعود به مرحله بعد در لیگ نخبگان است. هم استقلال و هم النصر در آخرین بازی‌ خود پیش از ملاقات با یکدیگر، از حریفانشان شکست خورده‌اند. تا جایی که استفانو پیولی در حالی مقابل استقلال قرار خواهد گرفت که هواداران النصر در فضای مجازی خواهان اخراج او شده‌‌اند و دیگر دوست ندارند این سرمربی ایتالیایی را روی نیمکت تیم‌شان ببینند.

 

فلاح القحطانی، روزنامه‌نگار عربستانی، درباره اخراج احتمالی استفانو پیولی از النصر معتقد است النصر نمی‌تواند جایگزینی برای پیولی پیدا کند، چون النصر به‌طور کلی بودجه و پولی برای تغییر سرمربی‌اش ندارد. استقلال هم شرایط مشابهی دارد و در این فصل آبی‌ها پنج مربی عوض کرده‌اند. بوژوویچ سرمربی فعلی استقلال مقابل النصر نیز تازه‌وارد است. او پس از بن‌بست در مذاکرات استقلال و ماتزاری، یک روز قبل از بازی حساس دربی سرمربی آبی‌ها شد و در این دیدار روی نیمکت نشست و البته نتیجه را به حریف سنتی آبی‌ها واگذار کرد. پس با وجود قول مساعد مسئولان مبنی بر اینکه این مربی کروات تا پایان فصل تحت هر شرایطی روی نیمکت استقال می‌ماند، ولی تجربه نشان داده که اگر بوژوویچ در آسیا هم نتیجه نگیرد، به او فرصت زیادی برای جبران داده نخواهد شد.

 

در چند سال اخیر نمایندگان فوتبال ایران عملا حرفی برای گفتن در آسیا نداشته‌اند. تقابل با تیم‌های پرستاره عربستانی و حضور در ورزشگاه‌های سوپرلاکچری آنها هم باعث کاهش اعتمادبه‌نفس تیم‌هایی ایرانی شده است. به ‌لحاظ آماری تیم‌های ایرانی در 14 تقابل اخیر با رقبای عربستانی، 12 شکست داشتند و هیچ بردی به دست نیاوردند. حالا باید ببینیم استقلال می‌تواند با حمایت هواداران خود این طلسم بزرگ را بشکند.

 

در تقابل دو تیم در سال‌های اخیر نیز النصر جلوتر از استقلال است. استقلال و النصر تاکنون سه بار در آسیا با هم روبه‌رو شدند که سهم تیم عربستانی دو برد و سهم آبی‌های تنها یک پیروزی بوده است. در این سه بازی استقلال موفق به زدن سه گل شده و النصر هم چهار بار دروازه استقلال را باز کرده است. استقلال ‌تاکنون 36 مرتبه در رقابت‌های مختلف آسیایی به مصاف تیم‌های عربستانی رفته و آمار 14 برد، شش تساوی و 16 شکست را ثبت کرده است. در این 36 بازی سهم استقلال 49 گل زده و سهم تیم‌های عربستانی 47 گل بوده است.

 

خاطرات تلخ و شیرین آبی‌ها از داور بازی امروز

 

طبق اعلام رسمی کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا، احمد الکاف، داور 41‌ساله و نام‌آشنای عمانی به‌عنوان داور جدال امشب استقلال و النصر انتخاب شده است. احمد الکاف داور نام‌آشنای عمانی نزدیک به 20 قضاوت برای تیم‌های ایرانی در عرصه‌های مختلف انجام داده است. او در فصل جاری مسابقات آسیایی، هم در لیگ نخبگان و هم در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا تجربه قضاوت دارد، اما هیچ‌کدام از مسابقات تیم‌های ایرانی را سوت نزده است. داور عمانی سه دیدار از منطقه شرق آسیا را سوت زده و در منطقه غرب هم جدال النصر-‌الوصل در مرحله گروهی لیگ نخبگان و مصاف الوحدات‌-‌شباب‌ الاهلی در مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا 2 را سوت زده است.

 

الکاف بیشترین قضاوت خود برای تیم‌های ایرانی را برای استقلال انجام داده است. اولین تجربه قضاوت او برای استقلال توأم با صعود آبی‌پوشان به مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2017 شد؛ جایی‌که آبی‌ها توانستند در ضربات پنالتی از سد یاران ژاوی در تیم السد بگذرند. دومین خاطره استقلالی‌ها از الکاف هم شیرین است؛

 

چراکه او داور دیدار دراماتیک استقلال‌-‌ذوب‌آهن در دور برگشت مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا 2018 بود که آبی‌ها با هت‌تریک رؤیایی مامه تیام توانستند به جمع هشت تیم برتر آسیا راه پیدا کنند. استقلالی‌ها در کنار تجربه تساوی یک-یک برابر العین در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2019 با قضاوت احمد الکاف، آخرین خاطره‌شان از داور عمانی در فصل 2020 به‌ ثبت رسید؛ جایی‌ که استقلالی‌ها در روز قضاوت داور عمانی که بسیار بحث‌برانگیز هم شد و نسبت به اعلام‌نشدن پنالتی به سود تیم‌شان معترض بودند، با نتیجه 2 بر یک برابر پاختاکور مغلوب شدند و نتوانستند به جمع هشت تیم برتر آسیا در آن فصل راه پیدا کنند تا در کنار دو خاطره شیرین، آبی‌ها خاطره تلخی از الکاف هم در ذهن خود داشته باشند./ شرق

 

 
اشتراک گذاری:
ارسال نظر