۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۰
بهترین ماده غذایی برای صبحانه را بشناسید
بازدید:۱۹۹
صد آنلاین | خوردن ۵۰ گرم گردو نسبت به صبحانه‌ای بدون این خشکبار، منجر به واکنش‌های سریع‌تر و بهبود عملکرد حافظه در طول روز می‌شود.
کد خبر : ۱۴۸۴۶۹

به گزارش صد آنلاین،  مطالعات اخیر نشان می‌دهد که مصرف گردو در وعده صبحانه می‌تواند به بهبود عملکرد مغز در فعالیت‌های ذهنی چالش‌برانگیز کمک کند. همچنین، مصرف گردو تغییرات مثبتی در سطح گلوکز و اسید چرب ایجاد کرده که این دو عامل نیز می‌توانند بر کارایی مغز تأثیر بگذارند.

 

 

 

محققان دانشگاه ریدینگ متوجه شدند که خوردن ۵۰ گرم گردو نسبت به صبحانه‌ای بدون این خشکبار، منجر به واکنش‌های سریع‌تر و بهبود عملکرد حافظه در طول روز می‌شود.

این تحقیق که در ماه جاری در مجله Food Function منتشر شده، شامل ۳۲ جوان بین ۱۸ تا ۳۰ سال بود که هر یک، هم صبحانه‌ای با گردو و هم صبحانه‌ای بدون گردو را در شرایط جداگانه مصرف کردند. فعالیت مغز شرکت‌کنندگان در شش ساعت پس از مصرف هر صبحانه مورد بررسی قرار گرفت و آن‌ها تست‌های شناختی مختلفی را انجام دادند.

 

پروفسور کلر ویلیامز، سرپرست این تحقیق از دانشگاه ریدینگ، اظهار داشت: این مطالعه به تقویت نقش گردو به عنوان یک غذای مفید برای مغز انسان کمک می‌کند. افزودن یک مشت گردو به صبحانه می‌تواند به جوانان در زمان‌هایی که نیاز به عملکرد بالا دارند، یک مزیت ذهنی ببخشد. نتایج جالب این تحقیق نشان می‌دهد که چنین افزودنی ساده‌ای می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر عملکرد شناختی مغز داشته باشد.

این یافته‌ها با تحقیقات قبلی که اثرات مثبت مصرف منظم آجیل‌ها، از جمله گردو را نشان می‌دهد، هم‌راستا است. با این حال، این نخستین مطالعه‌ای است که تأثیرات فوری گردو بر عملکرد مغز در بزرگسالان را در طول یک روز بررسی می‌کند.

این تحقیق با ثبت فعالیت‌های مغزی و تغییرات آن، نشان داد که گردو می‌تواند در انجام کارهای ذهنی چالش‌برانگیز به مغز کمک کند. همچنین، مصرف گردو تغییرات مثبتی در سطح گلوکز و اسید چرب ایجاد کرد که هر دو می‌توانند بر کارایی مغز تأثیرگذار باشند.

محققان پیشنهاد می‌کنند که ترکیب مواد مغذی موجود در گردو - شامل اسیدهای چرب امگا ۳، آلفا لینولنیک، پروتئین و ترکیبات گیاهی به نام پلی‌فنول‌ها - می‌تواند به افزایش عملکرد شناختی کمک کند./ همشهری آنلاین  

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها