به گزارش صد آنلاین، سوپها میتوانند یک غذای کامل آرامشبخش و سیرکننده باشند؛ اما نقش مؤثری هم در کاهش وزن دارند.
جالب است بدانید که برخی افزودنیها میتوانند سوپ را به یک وعده غذایی کمکالری و غنی از مواد مغذی تبدیل کنند.
ازجمله سبزیجات شامل اسفناج، کلمپیچ یا چغندر که کالری بسیار کمی دارند؛ در عین حال سرشار از فیبر، ویتامینها و مواد معدنی هستند و میتوانند به هضم غذا کمک کنند.
دانه چیا در کاهش وزن تأثیر دارد و اگر به سوپ اضافه شود، شما را برای مدت طولانیتر سیر نگه میدارد.
افزودن زردچوبه به سوپ هم به بدن کمک میکند تا چربیها را به روشی بسیار کارآمدتر و با حمایت از متابولیسم بسوزاند.
زنجبیل به طعم و همچنین کاهش وزن کمک میکند. این گیاه منجر به افزایش دمای بدن و سوزاندن چربی میشود. اضافه کردن زنجبیل به سوپ اشتها را کاهش میدهد و احساس سیری ایجاد میکند./ همشهری