آخرین اخبار
۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۰
فرهاد مجیدی عنوان کرد مظلومی می‌تواند استقلال را قهرمان آسیا کند
بازدید:۱۵۰۱
صد آنلاین | ستاره محبوب استقلال در مقطعی مدعی بود پرویز مظلومی می‌تواند استقلال را به مقام قهرمانی در آسیا برساند.
کد خبر : ۱۴۶۹۶۹

به گزارش صد آنلاین، فرهاد مجیدی اواخر آذر سال ۱۳۹۰ از استقلال جدا شده و به الغرافه قطر پیوست تا هواداران آبی با حسرت به این جدایی نگاه کنند و پرویز مظلومی سرمربی وقت آبی‌پوشان پایتخت نیز از این ماجرا تاسف بخورد. مجیدی اول اسفند سال ۹۰ طی گفتگویی اختصاصی با خبر ورزشی به بحث جدایی خود واکنش نشان داد و گفت:

استقلال با این ستاره‌هایی که در اختیار دارد و البته کادر فنی که روی نیمکت آبی پوشان می‌نشیند، می‌تواند همراه با پرویز مظلومی برای سومین مرتبه قهرمان آسیا شده و ستاره سوم را روی پیراهن خود بنشاند. پرویز مظلومی مربی لایقی است و می‌تواند استقلال را به آرزوی دیرینه خود در آسیا برساند.

نکته: پرویز مظلومی بعداً بارها اعلام کرد اگر فرهاد مجیدی از استقلال جدا نمی‌شد، این تیم مقام قهرمانی لیگ یازدهم را به دست می‌آورد.

فرهاد مجیدی: مظلومی می‌تواند استقلال را قهرمان آسیا کند/ پرویز خان مربی لایقی برای استقلال است!

منبع : خبر ورزشی

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها