به گزارش صد آنلاین، ترامپ قرار است به زودی در عربستان سعودی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه دیدار و درباره توافق احتمالی صلح با وی گفتگو کند. ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین به همراه چند مقام اروپایی، موضع دولت جدید آمریکا را در قبال جنگ اوکراین مورد انتقاد قرار داده است.
رئیس جمهور آمریکا در نشستی مطبوعاتی در فلوریدا در پاسخ به این پرسش که آیا اجازه خواهد داد که کشورهای اروپایی برای اوکراین از آمریکا سلاح بخرند، گفت «بله.»
ترامپ با این حال، منطق پشت پرده حمایت از اوکراین آنطور که زلنسکی و حامیان اوکراین نمایش دادهاند را رد کرد و گفت که «حتی ذرهای هم باور ندارد که روسیه قصد حمله به ناتو را داشته باشد.»
مسکو همواره هرگونه ادعا درباره تمایلش برای حمله به ناتو را رد کرده است هرچند که این ائتلاف نظامی تحت رهبری آمریکا را تهدیدی بزرگ علیه امنیت خود میپندارد.
رئیس جمهور آمریکا همچنین گزارشها درباره اینکه جیدیونس، معاون وی روسیه را در صورت عدم موافقت با توافق صلح، به اقدام نظامی تهدید کرده است، رد کرد./ افکار نیوز