۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹
۵ خودروی شوتی در ساوه توقیف شدند
بازدید:۲۵۲۳
صد آنلاین | فرمانده انتظامی شهرستان ساوه از توقیف پنج دستگاه خودرو شوتی و کشف بیش از ۲۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در این شهرستان خبر داد.
کد خبر : ۱۴۶۱۶۰

به گزارش صد آنلاین، سرهنگ مجتبی جمالی روز یکشنبه اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی شهرستان ساوه در اجرای طرح تشدید مقابله با کالای قاچاق و در پی کسب خبر مبنی بر تردد خودروهای شوتی حامل کالای قاچاق در محورهای مواصلاتی این شهرستان، با اشراف اطلاعاتی در یک عملیات منظم و منسجم پنج دستگاه خودروهای تیز رو موسوم به شوتی حامل کالای قاچاق را شناسایی و متوقف کردند.

 

 

 

وی افزود: با سرعت عمل، هوشیاری مأموران، خودروهای مذکور متوقف و به مقر انتظامی دلالت داده شدند .

این مقام انتظامی در ادامه بیان کرد: مأموران در بازرسی از خودروها، ۳۰۰ کیلوگرم پوشاک،۱۵۴ عدد کیف، ۹ دستگاه تلویزیون،۱۰۳ عدد قطعات الکترونیکی و مقادیری لوازم یدکی خودرو قاچاق و فاقد هر گونه مدارک گمرکی را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه با اشاره به این که ارزش کالاهای توقیفی برابر اعلام کارشناسان، ۲۰ میلیارد و ۸۳۰ میلیون ریال برآورد شد، تصریح کرد: در این راستا پنج متهم جهت انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند./ ایسکانیوز

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر