۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
با مصرف این غذا‌ها و ویتامین‌ها هرگز مریض نمی‌شوید
بازدید:۲۵۳
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی مجازی تغذیه سالم در پیشگیری از کووید ۱۹ را برای کارکنان دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر برگزار کرد.
کد خبر : ۱۴۶۰۲۴

به گزارش صد آنلاین، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: این جلسه روز شنبه ۲۴ آبان ۹۹ برای ۱۰۰ تن از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر و ۲۰ تن از کارکنان دانشگاه به‌صورت وبینار برگزار شد.

 

وی در این جلسه به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ اشاره و در خصوص چهار گروه اصلی مواد غذایی و بشقاب غذای سالم مطالبی را بیان کرد.

 

چراغی در ادامه بر اهمیت مصرف ریزمغذی‌ها ازجمله ویتامین آ، ث، روی و خصوصاً ویتامین دی تأکید کرد و نقش مهم پروتئین سفیده تخم‌مرغ، عدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود، غذا‌های چرب و سرخ‌کرده را در تقویت سیستم ایمنی مهم دانست./ آفتاب‌‌نیوز

 
 
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها