به گزارش صدآنلاین، در این مطلب، نظرات مراجع تقلید در خصوص استفاده از کرم ضد آفتاب برای وضو و غسل را بررسی خواهیم کرد.
اگر کرم ضد آفتاب باعث جلوگیری از رسیدن آب به پوست شود، باید آن را پاک کرد. اما در صورتی که فرد نتواند آن را پاک کند (مانند کمبود زمان یا نیاز دارویی) و این کار دشوار باشد، میتواند وضو یا غسل را به صورت معمول انجام دهد و حکم آن به وضو و غسل جبیره شبیه خواهد بود.
کرمهای معمولی اگر مانع رسیدن آب به پوست نباشند، مشکلی ایجاد نمیکنند. اگر چیزی چسبیده باشد که برداشتن آن دشوار است یا موجب ضرر میشود، فرد باید وضو یا غسل را به صورت عادی انجام دهد.
کرمهایی که بر پوست مالیده میشوند، معمولاً مانع رسیدن آب به پوست نمیشوند و باید در صورت استفاده از کرم ضد آفتاب نگران نیستید، مگر اینکه چربی آن زیاد باشد.
اگر کرم ضد آفتاب مانع رسیدن آب به پوست و مواضع وضو و غسل شود، باید آن را از بین برد. در صورت عدم امکان پاک کردن آن، فرد باید از وضو و غسل جبیرهای استفاده کند.
اگر کرم مانع رسیدن آب باشد و امکان پاک کردن آن وجود نداشته باشد، فرد باید وضو یا غسل را به صورت جبیرهای انجام دهد و در صورت لزوم تیمم بدل از وضو یا غسل نیز انجام شود.
اگر کرم ضد آفتاب باعث جلوگیری از تماس آب با پوست شود، باید آن را پاک کرد. در صورتی که این کار ممکن نباشد یا مشکلی در انجام آن وجود داشته باشد، باید از وضو و غسل جبیرهای استفاده کرد. مراجع تقلید نظر مشابهی دارند و تأکید میکنند که اگر کرم مانع جدی ایجاد کند، باید آن را رفع نمود یا به روشهای جبیرهای وضو یا غسل گرفت.
نکته: در صورت داشتن هرگونه سؤال یا تجربهای در این زمینه، میتوانید آن را با ما به اشتراک بگذارید.