۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
بازدید:۳۳۷
زیره سیاه یکی از چاشنی‌های خوش طعم و خوشمزه است که خواص زیادی هم دارد، در ادامه به برخی از خواص آن اشاره می‌شود.
کد خبر : ۱۴۱۰۵۲

کاهش قند خون و پیشگیری از پوکی استخوان با این دانه سیاه

به گزارش صد آنلاین، زیره سبز از خانواده چتریان و بومی شرق مدیترانه تا هند است. این گیاه خاصیت ضد سرطانی و ضد باکتریایی دارد. میوه آن به عنوان چاشنی غذا در سراسر جهان استفاده می‌شود.

این میوه غنی از ایزوفلاونوئید‌های استروژنی، لوتئولین است. میوه این گیاه حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است. اسکوربیک اسید، نیاسین، مس و منیزیم موجود در دانه زیره سبز دارای آثار ضد دیابتی است.

دانه این گیاه در کاهش قند خون نقش دارد. فیبر‌های موجود در دانه زیره سبز باعث کاهش تخلیه معده و همچنین تأخیر و کاهش در روند افزایش خون پس از غذا می‌شود.

زیره بهبود دهنده درد‌های قاعدگی است و برای درمان دل درد کودکان مفید است و به دلیل داشتن کلسیم برای پیشگیری از پوکی استخوان استفاده می‌شود./ آفتاب‌‌نیوز

 
 
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها