Sadonline | صدآنلاین | اخبار روز ایران و جهان

آخرین اخبار
کد خبر : ۱۴۰۴۱۴
۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
ویدئو صد آنلاین | دکتر فرزاد اشرافی، متخصص مغز و اعصاب با اشاره به نتایج این تحقیقات می‌گوید: مصرف گوشت‌قرمز و بویژه فراوری شده ریسک دیابت و مشکلات قلبی را بالا می‌برد، چون حاوی چربی اشباع‌شده هستند. این تحقیقات هم ثابت می‌کند که مصرف این گوشت‌های فراروری شده بطور مشخص منجر به بروز دمانس یا زوال عقل می‌شود.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر