به گزارش صد آنلاین، کاهش سرعت غذا خوردن به ما فرصت میدهد تا احساس کنیم پیغام سیری را دریافت کردهایم، طعم غذا را بچشیم و مصرف را کاهش دهیم. طبق تحلیل کلی سال ۲۰۱۸ که ۳۸ مقاله در آن بررسی شد، بیشتر جویدن غذا همزمان مقدار خوراک و احساس گرسنگی را کاهش میدهد.
حواسپرتی بر قدرت شناختی مغز فشار میآورد و باعث میشود نهتنها در حس کردن میزان غذا و سیری که در درک طعم غذا نیز با مشکل مواجه شویم.
متخصصان برای مقابله با این مشکل توصیه میکنند:
* عوامل حواسپرتی را کم کنید
یک راه ساده این است که تلفن همراه و دیگر دستگاههای حواسپرتکن را کنار بگذارید یا خاموش کنید. متخصصان میگویند صرفا غذایتان را بخورید و کار دیگری نکنید.
* برای هر وعده غذا برنامهریزی کنید
ساعات خاصی را به خوردن و نوشیدن اختصاص دهید و غذا خوردن را به کاری لذتبخش و شادیبخش تبدیل کنید.
ساعات خاصی را به خوردن و نوشیدن اختصاص دهید و غذا خوردن را به کاری لذتبخش و شادیبخش تبدیل کنید.
* با ذهنآگاهی غذا بخورید
حفظ ذهنآگاهی در غذا خوردن به تمرین نیاز دارد. برخی افراد به احساس گرسنگی و سیری درونشان توجه میکنند. حتی زمانی که حواستان پرت میشود میتوانید با ذهنآگاهی و تمرکز بر بدن توجهتان را به حال حاضر و غذا خوردن معطوف کنید.
* تمرین کنید تا با تمرکز بر حواس غذا بخورید
با توجه به طعم و رنگ و بوی غذایی که میخورید میتوانید آن را کاملا احساس کنید و از غذایی که میخورید لذت ببرید./ آفتاب نیوز