يکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳
به گزارش صدآنلاین، پروفسور کاترین تاکر از دانشگاه ماساچوست هشدار داده است که حتی رژیمهای غذایی سالم نمیتوانند اثرات مضر مصرف بالای تخممرغ را خنثی کنند. او بیان میکند که با وجود مواد مغذی موجود در تخممرغ، مصرف مداوم و زیاد آن توصیه نمیشود.
زرده تخممرغ منبع اصلی کلسترول در این ماده غذایی است. هر تخممرغ بزرگ 50 گرمی حدود 186 میلیگرم کلسترول دارد. مطالعات نشان دادهاند که مصرف زیاد این ماده میتواند به سلامت بدن آسیب وارد کند. این یافتهها در مجله انجمن پزشکی منتشر شدهاند.
نتیجهگیری:
هرچند تخممرغ مادهای مغذی و مفید است، اما مصرف بیش از حد آن به دلیل کلسترول بالا میتواند عوارض جدی برای سلامت به همراه داشته باشد. رعایت تعادل در مصرف مواد غذایی کلید حفظ سلامتی است.