يکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳
به گزارش صدآنلاین، نان سفید به دلیل حذف سبوس و جوانه گندم، از ویتامینهای گروه B تهی بوده و ارزش غذایی پایینی دارد. این نان میتواند:
در مقابل، نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تهیه میشود، سرشار از ویتامینهای گروه B و فیبر است. از مزایای این نان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
پوراحمد خاطرنشان کرد که نان کامل به دلیل فیبر بالا و مواد مغذی بیشتر، رنگی تیرهتر از نان سفید دارد. وی افزود:
«مصرف نان کامل یک قدم مؤثر برای ارتقای سلامت فردی و پیشگیری از بیماریهای مزمن است. آگاهانه انتخاب کنیم و جامعهای سالمتر بسازیم.»
با جایگزین کردن نان کامل بهجای نان سفید در رژیم غذایی، میتوان سلامت خود و خانواده را تضمین کرد و به سوی زندگی باکیفیتتر گام برداشت.