آخرین اخبار
۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
این نان جایگزین ایده‌آل نان سفید/ کلید سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها
بازدید:۱۶۳
مهندس زهره پوراحمد، کارشناس اداره کل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، با تأکید بر مزایای مصرف نان کامل به جای نان سفید، خواستار ترویج فرهنگ استفاده از غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی شد.
کد خبر : ۱۳۶۶۹۲

به گزارش صدآنلاین، نان سفید به دلیل حذف سبوس و جوانه گندم، از ویتامین‌های گروه B تهی بوده و ارزش غذایی پایینی دارد. این نان می‌تواند:

  • افزایش خطر ابتلا به دیابت
  • سیری کوتاه‌مدت و گرسنگی زودرس
  • چاقی و افزایش وزن
    را به دنبال داشته باشد.

فواید بی‌نظیر «نان کامل»

در مقابل، نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تهیه می‌شود، سرشار از ویتامین‌های گروه B و فیبر است. از مزایای این نان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کنترل قند خون و کاهش خطر دیابت
  • پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی
  • افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌های مزمن، به‌ویژه سرطان

گامی به سوی سلامت فردی و اجتماعی

پوراحمد خاطرنشان کرد که نان کامل به دلیل فیبر بالا و مواد مغذی بیشتر، رنگی تیره‌تر از نان سفید دارد. وی افزود:
«مصرف نان کامل یک قدم مؤثر برای ارتقای سلامت فردی و پیشگیری از بیماری‌های مزمن است. آگاهانه انتخاب کنیم و جامعه‌ای سالم‌تر بسازیم.»

انتخابی آگاهانه برای آینده‌ای سالم

با جایگزین کردن نان کامل به‌جای نان سفید در رژیم غذایی، می‌توان سلامت خود و خانواده را تضمین کرد و به سوی زندگی باکیفیت‌تر گام برداشت.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها