آخرین اخبار
۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶

این نان جایگزین ایده‌آل نان سفید/ کلید سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها

این نان جایگزین ایده‌آل نان سفید  کلید سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها
بازدید:۲۵۹
مهندس زهره پوراحمد، کارشناس اداره کل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، با تأکید بر مزایای مصرف نان کامل به جای نان سفید، خواستار ترویج فرهنگ استفاده از غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی شد.

به گزارش صدآنلاین، نان سفید به دلیل حذف سبوس و جوانه گندم، از ویتامین‌های گروه B تهی بوده و ارزش غذایی پایینی دارد. این نان می‌تواند:

  • افزایش خطر ابتلا به دیابت
  • سیری کوتاه‌مدت و گرسنگی زودرس
  • چاقی و افزایش وزن
    را به دنبال داشته باشد.

فواید بی‌نظیر «نان کامل»

در مقابل، نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تهیه می‌شود، سرشار از ویتامین‌های گروه B و فیبر است. از مزایای این نان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کنترل قند خون و کاهش خطر دیابت
  • پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی
  • افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌های مزمن، به‌ویژه سرطان

گامی به سوی سلامت فردی و اجتماعی

پوراحمد خاطرنشان کرد که نان کامل به دلیل فیبر بالا و مواد مغذی بیشتر، رنگی تیره‌تر از نان سفید دارد. وی افزود:
«مصرف نان کامل یک قدم مؤثر برای ارتقای سلامت فردی و پیشگیری از بیماری‌های مزمن است. آگاهانه انتخاب کنیم و جامعه‌ای سالم‌تر بسازیم.»

انتخابی آگاهانه برای آینده‌ای سالم

با جایگزین کردن نان کامل به‌جای نان سفید در رژیم غذایی، می‌توان سلامت خود و خانواده را تضمین کرد و به سوی زندگی باکیفیت‌تر گام برداشت.