آخرین اخبار
۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۹
به این نان لب نزنید/ حتما مصرف این نان را قطع کنید
بازدید:۲۰۹
صد آنلاین | نان قوت غالب افراد است و این قوت غالب باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد تا نیازهای روزانه را برآورده کند و سلامتی را به خطر نیندازد.
کد خبر : ۱۳۶۳۰۲

به گزارش صد آنلاین، کارشناس اداره کل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت مصرف نان کامل به جای نان سفید گفت: نان سفید از نظر ویتامین‌های گروه B بسیار فقیر است و مصرف این نوع نان می‌تواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش دهد.

 زهره پوراحمد با اشاره به تفاوت‌های نان کامل و نان سفید اظهار کرد: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل، از نظر ویتامین‌های گروه B بسیار فقیر است، مصرف این نوع نان می‌تواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش دهد و با ایجاد سیری کوتاه‌مدت، منجر به گرسنگی زودرس شود، همچنین ارزش تغذیه‌ای پایین نان سفید می‌تواند در افزایش وزن و چاقی نقش داشته باشد.

 

وی افزود: در مقابل، نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تولید می‌شود، سرشار از ویتامین‌های گروه B و مواد مغذی است، این نان به کنترل قند خون کمک می‌کند، خطر ابتلاء به دیابت را کاهش می‌دهد و حتی می‌تواند از سکته‌های قلبی و مغزی پیشگیری کند، مصرف نان کامل مقاومت بدن را در برابر بیماری‌های مزمن، به‌ویژه سرطان، افزایش می‌دهد.

 

کارشناس اداره کل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: نان کامل، به دلیل داشتن فیبر و مواد مغذی بیشتر، رنگی تیره‌تر از نان سفید دارد و مصرف نان کامل گامی مؤثر در ارتقای سلامت فردی و پیشگیری از بیماری‌های مزمن است، استفاده از محصولات غلات کامل باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود تا جامعه‌ای سالم‌تر داشته باشیم./ سلامت نیوز

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها