آخرین اخبار
۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
مزایای مصرف شیر بادام برای کاهش وزن و بهبود سبک زندگی
بازدید:۲۱۹
شیر بادام یکی از نوشیدنی‌های سالم و پرخاصیتی است که از مغز بادام تهیه می‌شود و جایگزین مناسبی برای شیر گاو به‌ویژه برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند، محسوب می‌شود.
کد خبر : ۱۳۴۳۵۰

به گزارش صدآنلاین، در اینجا خلاصه‌ای از خواص و کاربردهای شیر بادام آمده است:

 

 

 

خواص شیر بادام

1. کمک به مدیریت وزن

  • کم‌کالری است (حدود 60 کالری در هر فنجان).
  • فاقد چربی اشباع و کلسترول است.

2. تقویت سلامت قلب

  • غنی از چربی‌های سالم مانند امگا 3.
  • کمک به کاهش فشار خون و پیشگیری از بیماری‌های قلبی.

3. بهبود استحکام استخوان‌ها

  • حاوی کلسیم و ویتامین D، کاهش‌دهنده خطر پوکی استخوان و آرتریت.

4. محافظت از پوست

  • دارای آنتی‌اکسیدان‌های قوی مانند ویتامین E برای حفاظت از پوست در برابر آفتاب و بهبود سلامت آن.

5. مناسب برای دیابتی‌ها

  • گلیسمی پایین و کربوهیدرات کم، کنترل قند خون و کاهش خطر دیابت.

6. کمک به تقویت عضلات

  • غنی از ویتامین‌های گروه B برای رشد و ترمیم عضلات.

7. هضم بهتر

  • حاوی فیبر برای بهبود گوارش.

8. جایگزین مناسب برای افراد دارای حساسیت به لاکتوز

  • کاملاً بدون لاکتوز است.

9. تقویت بینایی

  • غنی از ویتامین A برای سلامت چشم‌ها و بهبود تمرکز دید.

10. مبارزه با سرطان

  • تحقیقات نشان می‌دهد مصرف شیر بادام می‌تواند از برخی سرطان‌ها پیشگیری کند.

11. تقویت ایمنی

  • ویتامین‌های A، D، E و B موجود در آن به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کنند.

12. بهبود خواب

  • حاوی کلسیم که به تولید ملاتونین (هورمون خواب) کمک می‌کند.

13. مفید برای زنان باردار و شیرده

  • تأمین کلسیم، ویتامین E و مواد مغذی برای رشد جنین و کاهش فشار خون در بارداری.

14. تقویت مو و درمان آکنه

  • به کاهش ریزش مو و درخشندگی پوست کمک می‌کند.

 

 

 

طرز تهیه شیر بادام خانگی

  1. مواد لازم:

    • 200 گرم بادام
    • 4 فنجان آب
  2. روش تهیه:

    • بادام‌ها را 8-12 ساعت خیس کنید.
    • پوست قهوه‌ای آن‌ها را جدا کنید.
    • بادام‌ها را با 4 فنجان آب در مخلوط‌کن بزنید.
    • مخلوط را صاف کرده و مایع به‌دست‌آمده را در یخچال نگهداری کنید.
  3. مانده بادام:

    • خمیر باقی‌مانده را خشک و آسیاب کنید تا به عنوان آرد بادام استفاده شود.

 

 

نکات مصرف شیر بادام

  • نگهداری: شیر بادام خانگی را در یخچال نگهداری کنید و ظرف 3-4 روز مصرف کنید.
  • تنوع طعم: می‌توانید کمی عسل، وانیل، یا دارچین به آن اضافه کنید.
  • جایگزینی در غذاها: می‌توان در انواع اسموتی، قهوه، و حتی در غذاهای پختنی به جای شیر گاو از آن استفاده کرد.

شیر بادام با خواص متنوعش گزینه‌ای ایده‌آل برای افزودن به رژیم غذایی است.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها