وی افزود: "حبوبات به عنوان منبع غنی آهن، به ویژه در پیشگیری از کمخونی در زنان و کودکان مؤثر هستند. همچنین با دارا بودن مقادیر زیادی فیبر، میتوانند خطر ابتلا به بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت و انواع سرطان را کاهش دهند. از سوی دیگر، حبوبات به تثبیت قند خون و ایجاد حس سیری کمک میکنند، بنابراین برای افراد دیابتی نیز مناسباند."
دکتر اباصلتی توصیه کرد: "برای بهبود رژیم غذایی، بهتر است برنج ساده را با مخلوطی از برنج و حبوبات مانند عدسپلو، ماشپلو یا حبوبات مشابه جایگزین کنیم. افزودن حبوبات به انواع سالاد، کوکو، کتلت و خورشتها نیز روشهایی مؤثر برای غنیسازی غذای روزانه هستند."
وی در ادامه، به مسئله نفخ حبوبات اشاره کرد و گفت: "الیگوساکاریدهای موجود در پوسته حبوبات میتوانند باعث نفخ شوند. بنابراین، بهتر است حبوبات را چند ساعت قبل از پخت خیس کرده و آب آن را دوبار تعویض کنیم تا از نفخ آنها جلوگیری شود."