به گزارش صد آنلاین، اما در نتیجه این تحقیق اخیر مشخص شد افرادی که به طور منظم لبنیات مصرف میکنند، ۲۸ درصد کمتر در معرض خطر آپنه خواب یا بسته شدن گلو هستند. این عارضه باعث خروپف شدید میشود.
محققان مصرف بیشتر پنیر و لبنیات را با کاهش احتمال ابتلا به این اختلال مرتبط دانستند. این محققان ضمن مطرح کردن این ادعا که توجه کافی به ارتباط با رژیم غذایی نشده است، در مجل«داروی خواب» نوشتند: این رابطه ممکن است حیاتی باشد. قبلا به افرادی که در خواب خروپف میکردند توصیه شده بود که قبل از خواب از مصرف محصولات لبنی از جمله پنیر خودداری کنند. اما مطالعه روی ۴۰۰ هزار بریتانیایی که در دانشگاه چنگدو چین انجام شد، ۲۰ دلیل را برای اینکه پنیر میتواند خطر آپنه خواب را کاهش دهد، پیدا کرد. اینها شامل افزایش تستوسترون و کاهش فشار خون است.
یک مطالعه اخیر همچنین نشان داد که افرادی که سالمترین رژیمهای غذایی را داشتند، تقریبا یک پنجم کمتر از افرادی که کمترین سبزیجات را مصرف میکردند، دچار آپنه خواب شده بودند.
دکتر یوهانس ملاکو، از دانشگاه فلیندرز، میگوید: ممکن است یک رژیم غذایی گیاهی سالم التهاب و چاقی که عوامل کلیدی در آپنه انسدادی خواب هستند را کاهش دهد.
این نتایج اهمیت کیفیت رژیم غذایی ما را در مدیریت خطر آپنه انسدادی خواب نشان میدهد.
آپنه خواب زمانی رخ میدهد که تنفس شما متوقف می شود زیرا راه های هوایی شما هنگام خواب مسدود می شوند. قبلا به افرادی که خروپف میکردند توصیه شده بود که از مصرف لبنیات، از جمله پنیر، به ویژه قبل از خواب خودداری کنند، زیرا تصور میشد تولید مخاط را افزایش میدهد و راههای هوایی را مسدود میکند. با این حال، به گفته کارشناسان دانشگاه چنگدو، چین، پنیر می تواند سطح تستوسترون را افزایش داده و فشار خون را کاهش دهد، که به نوبه خود میتواند به کاهش خروپف کمک کند.
چندی پیش نیز متخصصان خواب پیشنهاد یک روش شگفت آور ساده و در عین حال موثر را پیشنهاد کرده بودند این روش شگفت آور در مصرف یک قاشق عسل خلاصه میشود. زیرا این می تواند یک راه حل باشد. عسل دارای خواص ضد التهابی و ضد میکروبی قابل توجهی است که میتواند به کاهش خروپف کمک کند. عسل با پوشاندن گلو میتواند لرزشهایی را که باعث صداهای آزاردهنده میشود، تسکین داده و کاهش دهد. با گلوی کمتر تحریک شده و ملتهب، راه های هوایی شما تمایل دارند بازتر بمانند و در نتیجه احتمال خروپف کاهش مییابد.