مردم علاقمند مصرف چیپس سیب زمینی و نوشابه هستند. به همین دلیل شرکتهای استاندارد تولید کننده این تنقلات طبق نظر متخصصان معتقدند که باید نمک، چربی و شکر کمتری داشته باشند.
همچنین مصرف کنندگان این محصولات باید میزان چربی، شکر و نمک را در سایر غذاهای خود کاهش دهند.
هر چند سالها است، شرکتهایی میکوشند تا از ریشههای غذاهای ناسالم خود عبور کند و تجارت خود را به سمت هوموس، ماست، چیپس سبزیجات و میوه و آجیل سوق دهند، اما منکر مضرات تنقلات تولیدی فعلی خود نیستند.
به هر حال قرار دادن این تنقلات در وعدههای اصلی خصوصا برای افراد در سنین رشد جایگزین مناسبی نخواهد و در موارد حاد عوارضی همچون سوء تغذیه به همراه خواهد داشت.
پیشنهاد میشود از عادت به خوردن این تنقلات خودداری شود و هنگام مصرف شان در میان وعده سعی شود سایر خوراکیها را کم چرب و کم قندتر انتخاب کرد تا حداقل ضرر به سلامتی مان وارد شود