به گزارش صد آنلاین، شما میتوانید ویتامین D را به طور طبیعی از منابع غذایی حیوانی و مقدار محدودی از منابع گیاهی دریافت کنید. در ادامه به برخی از این منابع اشاره میشود:
۱) ماهی
ماهیهای چرب، مانند قزلآلا، منابع غنی از ویتامین D هستند. یک وعده ماهی قزلآلای بخارپز شده حدود ۶۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D یا ۱۲.۰۶ میکروگرم از آن را تأمین میکند.
۲) قارچ
یک فنجان قارچ پختهشده میتواند ۵ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تأمین کند.
۳) تخممرغ
تخممرغ، به ویژه زرده آن، منبع خوبی از پروتئین و ویتامین D است. مصرف دو عدد تخممرغ بزرگ تقریباً ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین را پوشش میدهد.
۴) شیر بادام
یک فنجان شیر بادام میتواند ۲۶ درصد از نیاز روزانه افراد به ویتامین D را تأمین کند. علاوه بر این، شیر بادام به تنظیم قند خون، سلامت پوست و تقویت بینایی کمک میکند.
۵) جگر گاو
جگر گاو نه تنها منبع اصلی ویتامین B۱۲ است، بلکه ویتامین D کافی نیز برای بدن فراهم میکند. ۱۰۰ گرم جگر گاو حدود ۹ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تأمین میکند.
با گنجاندن این مواد غذایی در رژیم غذایی خود، میتوانید به تأمین ویتامین D مورد نیاز بدن کمک کنید.