آخرین اخبار
۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۲
رئیس کل دادگستری فارس:

فرد مظنون به قتل ۲ خانم در شهرستان آباده دستگیر شد

بازدید:۱۴۱۰
رئیس کل دادگستری استان فارس از دستگیری فرد مظنون به قتل ۲ خانم در شهرستان آباده خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی با بیان اینکه از زمان وقوع ۲ فقره قتل پرونده تشکیل و آغاز تحقیقات جنایی زیر نظر مقام قضایی در دستور کار قرار گرفت، افزود: روند شناسایی و صدور دستورات قضایی و هماهنگی لحظه به لحظه با ضابطان از ابتدا تحت نظارت دبیرخانه پرونده‌های مهم استان فارس قرار گرفت و این نظارت تا پایان روند دادرسی نیز ادامه خواهد داشت.


وی ادامه داد: تکمیل روند اولیه قضایی در دادسرای آباده انجام و روند رسیدگی به پرونده مذکور در صلاحیت دادگاه کیفری یک استان است.

به گزارش ایلنا، قتل ۲ خانم در شهرستان آباده در ۱۰ روز اخیر باعث انتشار اخبار و شایعات متعددی در فضای مجازی شده بود که با پیگیری های همه جانبه قضایی و انتظامی، فرد اصلی مظنون به این قتل ها ساعتی قبل (شامگاه دوشنبه ۲۸ فروردین) دستگیر شد.

آباده در ۲۵۰ کیلومتری شیراز در شمال استان فارس واقع شده است.

5858899

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها