آخرین اخبار
۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۰
چرا حبوبات می‌توانند از گوشت بهتر باشند؟ این روش جادویی را از دست ندهید
بازدید:۱۱۵
صد آنلاین | حبوبات منابع غنی پروتئین هستند، اما مشکلات گوارشی ایجاد می‌کنند. با روش‌های ساده‌ای مانند خیساندن و استفاده از خیار، می‌توان نفخ آن‌ها را کاهش داد.
کد خبر : ۱۱۹۶۱۳

به گزارش صد آنلاین،حبوبات یکی از مهم‌ترین منابع پروتئین گیاهی به شمار می‌روند و می‌توانند نقش مهمی در تغذیه ما ایفا کنند. اما بسیاری از افراد به دلیل مشکلات گوارشی و نفخ ناشی از مصرف آن‌ها، از گنجاندن حبوبات در رژیم غذایی خود امتناع می‌کنند.

 

 

خوشبختانه، روش‌های ساده و مؤثری وجود دارد که می‌تواند به کاهش این مشکلات کمک کند. در این مطلب به بررسی راهکارهایی برای کاهش نفخ حبوبات خواهیم پرداخت تا بتوانید بدون نگرانی از مشکلات گوارشی، از خواص فوق‌العاده این مواد غذایی بهره‌مند شوید.

 


حبوبات یکی از منابع غنی تامین پروتئین هستند و می‌توانند جایگزین مناسب و ارزانی برای گوشت باشند. حبوبات مشکلاتی در گوارش ایجاد کرده و برخی افراد از مصرف حبوبات با وجود ارزش غذایی بالایی که دارند، خودداری می‌کنند. در ادامه ساده‌ترین روش گرفتن نفخ حبوبات را به شما آموزش داده‌ایم.

 


حبوبات دارای مقادیر بالای فیبر غذایی هستند و احتمال ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر از جمله دیابت و انواع سرطان را کاهش می‌دهند.

 


نفخ حبوبات را چگونه بگیریم ؟

برای کاهش نفخ ناشی از مصرف حبوبات باید چند ساعت قبل ( حدود ۴ ساعت) از پخت حبوبات، خیسانده و دوبار آب آن تعویض شود تا با این کار مواد نفاخ موجود، بدون اینکه به ارزش غذایی آن آسیب برسد، در آب حل و خارج شود.

 


جوشاندن حبوبات: اگر حبوبات را از قبل خیس نکرده‌اید، ۱ الی ۲ بار آن را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید، آبکش کنید و در آب جدید بپزید.

 


استفاده از خیار برای گرفتن نفخ حبوبات: یک خیار را با پوست، از وسط برش داد و هنگام پخت حبوبات داخل قابلمه بیندازید. این سریع‌ترین راه گرفتن نفخ حبوبات است.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها