به افراد كم خون و كساني كه خون كم رنگي دارند، توصيه ميشود به خاطر تامين «كلروفيل» مواد معدني و «اسيدهاي آمينه» از كدوي تنبل بيشتري استفاده كنند.
اين مواد رنگدانههاي سلولهاي خوني را توليد ميكند، اين نوع كدو ساختمانهاي سلول را تقويت كرده و سلولها را از باكتريهاي مغز حفظ ميكند. كدوي تنبل تاريخي رنگ با عفونتها ميجنگد، اين گياه خاصيت «باز»ي داشته و براي زخمهاي معده فوقالعاده مفيد است.
همچنين تخم اين كدو و سرشار از كلروفيل ، پروفين، مننزيم، سلينوم ،فسفر، اسيدلينولينك و ويتامينهاي E و B است كه به حفظ غدد پروستات و قدرت مردانه كمك ميكند. همچنين در پاكسازي اختلالات مثانه و دستگاه مجاري ادراري موثر است. براي استفاده از تخم كدو، سبزه تخم كدو تنبل را در آب يا شير بپزيد و بخوريد و خشك و مسكن است و براي بيخوابي و فرونشاندن التهاب معده موثر است. البته ضمادهايي كه با برگهاي تازه يا گوشت كدو درست ميشود در درمان سوختگي، كوفتگي و خروشهاي جزيي موثر است. طبق تحقيقات يك پزشك ژاپني، استفاده مكرر از كدو تنبل باعث طول عمر ميشود.
به طوريكه پزشك مزبور دريافته بود كه مردمي كه كدو حلوايي زياد ميخورند در اثر خوردن اين كدو، داراي عمر زيادي ميشوند. همچنين غرغره با آب كدو يا آب كدوي پخته ، گلو درد را رفع ميكند و از تخم كدوي حلوايي روغني گرفته ميشود كه براي رفع بيخوابي موثر است.
3333