آخرین اخبار
۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
بهبود سلامت گوارش، و هضم ، کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی با این میوه معمولی
بازدید:۱۴۱
صد آنلاین | پیروی از رژیم غذایی غنی‌شده با گردو باعث افزایش تنوع باکتری‌های مفید روده، بهبود سلامت گوارش، و هضم بهتر مواد غذایی می‌شود و به گفته محققان، علاوه بر کمک به کارکرد مغز، کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، و جلوگیری از رشد تومور را در پی دارد.
کد خبر : ۱۱۷۸۴۱

به گزارش صد آنلاین، در مطالعه‌ای تازه، محققان نشان داده‌اند که استفاده از گردو در تغذیه روزانه ممکن است سبب افزایش میزان باکتری‌های پروبیوتیک در روده و در نتیجه بهبود سلامتی سیستم گوارشی شود.


لوری بیرلی، محقق دانشگاه ایالتی لوئیزیانا با نام بردن از گردو به عنوان ماده غذایی «فوق‌العاده» گفت: این میوه درختی از آن رو فوق‌العاده است که دارای اسید چرب امگا ۳، اسید آلفا لینولنیک و فیبر است و یکی از غنی‌ترین منابع حاوی آنتی‌اکسیدان به شمار می‌رود.

او اضافه کرد: بر اساس مطالعه ما که نتایج آن در The Journal of Nutritional Biochemistry (مجله زیست‌شیمی غذایی) منتشر شده، یکی از مزایای فوق‌العاده مصرف گردو، ایجاد تغییراتی مفید در میکرواورگانیسم میکروبی روده و افزایش چشمگیر باکتری‌های مفیدی، چون لاکتوباسیلوس است.

این گروه تحقیقاتی البته مطالعه خود را در مدل جانوری و در میان جوندگان پیش برده‌اند. سایر مطالعات نیز حاکی از ارتباط میان کاهش تنوع باکتریایی با بروز چاقی و برخی بیماری‌ها همچون التهاب روده‌اند.

بررسی نقش گردو در بهبود سیستم گوارش طی این تحقیق از سوی موسسه تحقیقات سرطان آمریکا و کمیسیون گردوی کالیفرنیا پشتیبانی شده و نتیجه‌گیری آن تاکید می‌کند که با افزودن گردو به رژیم غذایی می‌توان سبب تغییر شکل جامعه میکروبی روده و افزایش بهبود و سلامت آن شد.

آفتاب‌‌نیوز
 
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها