آخرین اخبار
۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۱
با خوردن این آجیل لاغر شوید و سرطان را شکست دهید
بازدید:۴۸
راز سلامتی در یک آجیل؛ جوانی، کاهش وزن و تقویت مغز فقط با مصرف این آجیل مقوی.
کد خبر : ۱۱۶۸۴۵

به گزارش صد آنلاین،فندق یکی از خوراکی‌های طبیعی و محبوبی است که شاید بسیاری از ما از تمام خواص شگفت‌انگیزش بی‌خبر باشیم. این دانه کوچک سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که می‌تواند تاثیرات زیادی بر سلامت بدن بگذارد.

 

آیا تا به حال فکر کرده‌اید که تنها با خوردن فندق می‌توانید وزن خود را کاهش دهید، جوان بمانید و حتی خطر ابتلا به بیماری‌های جدی مانند سرطان را کاهش دهید؟ به همین دلیل، فندق نه تنها یک میان‌وعده خوشمزه، بلکه یک داروی طبیعی فوق‌العاده است که می‌تواند به سلامت قلب، مغز و پوست کمک کند. بیایید در ادامه این مقاله نگاهی دقیق‌تر به خواص این دانه بیندازیم و از تاثیرات باورنکردنی آن بر سلامتی آگاه شویم.

 

فندق خواص زیادی در سلامت بدن دارد و به کاهش وزن و جوانسازی پوست کمک زیادی می‌کند.فندق سرشار از ویتامین‌های A ، B۱ ، B۲ ، C و ویتامین E به‌همراه املاح معدنی شامل کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است.

 

بهداشت نیوز در خبری نوشت: در ۱۰۰ گرم مغز فندق ۶۰۰ کالری، در ۱۰۰ گرم فندق با پوست ۳۰۰ کالری و در یک عدد آن ۱۰ کالری انرژی وجود دارد. کلسترول این دانه آجیلی سرشار از چربی‌های سالم بوده و با اسیدهای چرب اشباع‌نشده یعنی چربی‌های خوب، غنی شده است و مصرف آن به کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش خوب (HDL) و بهبود سلامت قلب تاثیرگذار است.

 

اسیداولئیک موجود در روغن فندق از افزایش کلسترول خون جلوگیری می‌کند، همچنین در تنظیم قندخون موثر بوده و حاوی آپوپروتئین A-۱ است که در پیشگیری از بروز بیماری‌های عروق سیاهرگ نقش دارد و از افزایش آپوپروتئین B که برای بدن مضر است جلوگیری می‌کند.

 

در روغن فندق، اسید چرب مفیدی به نام اسید لینولئیک وجود دارد که نقش خیلی مهمی در رشد و سلامت اندام‌ها دارد.

 

فندق بخورید، لاغر شوید:مصرف فندق به‌دلیل اینکه فیبر بالایی دارد، موجب احساس سیری طولانی‌مدت در فرد می‌شود و راهی برای جلوگیری از پرخوری و در نتیجه کاهش وزن محسوب می‌شود.

 

اگر شیر نمی‌خورید، فندق بخورید:هر وعده مصرف فندق ۳۲ میلی‌گرم کلسیم به بدن می‌رساند که در نتیجه موجب بهبود سلامت استخوان‌ها می‌شود و افرادی که لبنیات مصرف نمی‌کنند، می‌توانند برای دریافت کلسیم از این دانه آجیلی استفاده کنند.

 

جوانی و زیبایی پوست با فندق:ویتامین E موجود در فندق با علائم پیری پوست مانند بروز لکه‌های تیره و خطوط و چین‌وچروک‌ها مبارزه می‌کند و در جوانسازی پوست نقش بسزایی دارد، افزون بر این محافظی قوی برای پوست در برابر آسیب‌های نور خورشید نیز محسوب می‌شود. مصرف فندق روشی فوق‌العاده برای جلوگیری از آفتاب‌سوختگی و صدمات ناشی از اشعه ماورابنفش است.

 

با فندق به جنگ فشارخون بروید.کمصرف فندق حدود ۴۶ میلی‌گرم منیزیم به بدن می‌رساند که با کاهش فشارخون و خطر ابتلا به دیابت ارتباط دارد.

 

سرطان را با این دانه آجیلی شکست دهید:بتاسیتوسترول موجود در فندق اثر فوق‌العاده‌ای در کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان دارد. همچنین این دانه آجیلی سرشار از ویتامین E است و اگر سرطان در بدن شکل گرفته باشد، ویتامین E با سلول‌های سرطانی مبارزه می‌کند.

 

فندق و تقویت عملکرد مغز:ویتامین E موجود در فندق خواص ضدالتهابی دارد و موجب کاهش سطوح استرس و اضطراب می‌شود و در نتیجه در سلامت مغز تاثیرگذار است. افزون بر این، فندق یک منبع غنی از ویتامین‌های B۱، B۲ و B۶ است که برای حفظ سلامت مغز و خون‌سازی مخصوصا در کودکان در حال رشد ضروری هستند.

 

از شما دعوت می‌کنیم که نظرات و تحلیل‌های خود را در مورد خواص فندق با ما در صد آنلاین به اشتراک بگذارید.
مجید منتظری
نویسنده:
مجید منتظری
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها