۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۰
این غذا‌های باعث سقط جنین می‌شوند / اگر حامله اید نخورید
بازدید:۱۵۶
صد آنلاین | اگر در افراد فامیل یادوستان و اشنایانتان خانم بادار می‌شناسید حتما به ان‌ها توصیه کنید این خوراکی‌ها را مصرف نکنند، چون باعث سقط جنین ان‌ها می‌شوند.
کد خبر : ۱۱۶۷۲۱

به گزارش صد آنلاین،  دکتر محمد سنگری جراح و فوق تخصص زنان و زایمان گفت: مادران باردار باید در ماه‌های آخر از مصرف مواد غذایی ترش و قابض مانند خرمالو، سرکه، سیب ترش، ماست، گوشت گاو، فست فود، ماکارونی، بادمجان و حلیم خودداری کنند.


وی اظهار داشت: همچینن مصرف کرفس و گشنیز نیز ممنوع است، زیرا گشنیز با کاهش قند خون مغز موجب کاهش حافظه نوزاد می‌شود و نیز مصرف حلوا، زعفران و غذا‌های بسیار گرم و سرد مضر و احتمال سقط جنین را افزایش می‌دهد.

این متخصص خاطر نشان کرد: مصرف بنفشه و ختمی نیز موجب سقط جنین می‌شود و به طور کلی مصرف هرگیاه دارویی باید با تجویز پزشک باشد.

سنگری تصریح کرد: مصرف کاسنی و ۱۰ -۱۱ گرم روغن بادام شیرین به ویژه در ماه نهم بارداری بسیار مفید است. گفتنی است: می‌توان عرق کاسنی را با خاکشیر مصرف کرد.

منبع: تندرست

 
 
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها