جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
سال 2013، عصاره چای ترش را به نمونههای آزمایشگاهی مبتلا به دیابت تزریق کردند و نکته جالب توجه این بود که سطح گلوکز در آنها کاهش یافت.
معمولا بیماران دیابتی، اضافه وزن و چربی خون هم دارند. این افراد بیش از دیگران در معرض سکتههای قلبی و عروقی قرار دارند. مصرف چای ترش به کاهش کلسترول بد خون نیز کمک میکند. چای ترش آنتی اکسیدان فراوانی دارد که باعث افزایش سوختوساز بدن و چربیسوزی میشود.
کافئین موجود در چای ترش در مقایسه با چای سیاه بسیار کمتر است، به همین دلیل میتوانید با جایگزین کردن چای ترش، مصرف چای سیاه را کمتر کنید. مقدار کافئین کم چای ترش باعث کاهش اشتها میشود و در کاهش وزن موثر است.