۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۴
مقادیر پتاسیم بالای این سبزی قاتل فشار خون و شافع قلب است
بازدید:۱۳۵
صد آنلاین | کرفس دارای مقدار قابل توجهی پتاسیم است که به حفظ سلامت قلب و عروق کمک می‌کند. مصرف منظم آب کرفس می‌تواند به کاهش فشار خون و کنترل کلسترول خون کمک و در نتیجه سلامت قلب را تقویت کند.
کد خبر : ۱۱۲۵۲۶

به گزارش صد آنلاین، خواص کرفس لیست بلند بالایی دارد. خواص درد معده را تسکین می دهد، فشار خون را تنظیم می کند و بوی بد دهان را از بین می برد. برگ و آب کرفس برای لاغری و آرتروز را درمان می کند و گرفتگی رگهای قلب را برطرف می‌کند.
1. خواص کرفس برای کمک به کاهش خطرات سرطان

خاصیت ضد سرطانی لوتئولین فرآیند تکثیر سلولی را مهار می کند.این فلاونوئیدهای موجود در کرفس پتانسیل درمان سرطان پانکراس و سینه را دارند.همچنین گفته می شود کرفس دارای پلی استیلن های زیست فعال است. این ترکیبات محافظ شیمی درمانی پتانسیل جلوگیری از تشکیلات سرطانی متعدد را دارند.

 

2. خواص کرفس برای کاهش التهاب

کرفس مملو از آنتی اکسیدان های گیاهی است که دارای خواص ضد التهابی است. این سبزی همچنین منبع مهمی از فلاونول ها است. مطالعه دیگری که توسط دانشگاه ایالتی اوهایو انجام شد نشان داد که آب کرفس برای لاغری یا عصاره کرفس نیز فعالیت پروتئین های خاصی را که با التهاب مرتبط هستند کاهش می دهد. گفته می شود که عصاره دانه کرفس دارای خواص ضد التهابی است.


3.خواص کرفس برای تنظیم فشار خون
کرفس حاوی یک ماده شیمیایی گیاهی به نام فتالید است که دیواره سرخرگ ها را شل می کند و جریان خون را افزایش می دهد. همچنین ماهیچه های صاف رگ های خونی را منبسط می کند و به کاهش فشار خون کمک می کند.

یک مطالعه ایرانی که روی موش‌ها انجام شد، خواص ضد فشار خون کرفس را به همان فیتوشیمیایی نسبت داد.کرفس همچنین سرشار از نیترات است که ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند. بررسی های دیگر در مورد مشخصات فیتوشیمیایی عصاره دانه کرفس نیز نشان می دهد که ممکن است سطح فشار خون را کاهش دهد.

در طب سنتی چینی، کرفس اغلب به عنوان یک غذای "خنک" نامیده می شد که می تواند فشار خون را کاهش دهد. مطالعه دیگری نشان داد که آب کرفس تازه مخلوط با سرکه به زنان باردار در آفریقای جنوبی داده می شود تا فشار خون بالا را کاهش دهند.

4. خواص کرفس برای سلامت قلب و عروق را بهبود بخشد

کرفس معمولا به عنوان یک عامل ضد فشار خون در طب سنتی تجویز می شود. می تواند به حفظ سلامت قلب و عروق کمک کند. مطالعه ای که در ایران انجام شد نشان داد که عصاره برگ کرفس می تواند پارامترهای قلبی عروقی متعددی مانند کلسترول، تری گلیسیرید و کلسترول بد را بهبود بخشد.

کرفس سرشار از پلی فنول است که دارای فواید ضد التهابی و قلبی عروقی است.با این حال، تحقیقات بیشتری برای درک این مزیت کرفس در انسان مورد نیاز است.

5. نوروژنز را تقویت کند و از از دست دادن حافظه جلوگیری کند

کرفس ممکن است خطر از دست دادن حافظه را کاهش دهد. بین فلاونوئید موجود در کرفس و کاهش میزان کاهش حافظه مرتبط با افزایش سن ارتباط وجود دارد.

لوتئولین التهاب مغز را آرام می کند و ممکن است در درمان اختلالات التهابی عصبی کمک کند. بنابراین، ممکن است به کاهش خطر تخریب عصبی نیز کمک کند.اعتقاد بر این است که آپیژنین، یک فلاونوئید زیست فعال موجود در کرفس، به رشد و توسعه سلول های عصبی کمک می کند. با این حال، این عامل هنوز در انسان ثابت نشده است. آپیژنین همچنین ممکن است به سلامت نورون ها کمک کند. با این حال، تحقیقات در این زمینه نامشخص است.


6.خواص کرفس برای کمک به هضم

باز هم تحقیقات در این زمینه محدود است. با این حال، شواهد حکایتی نشان می دهد که کرفس ممکن است سلامت دستگاه گوارش را تقویت کند. فیبر طبیعی موجود در کرفس آن را به یک ماده غذایی مهم برای سیستم گوارش تبدیل می کند. فیبر محلول در کرفس توسط باکتری های روده بزرگ تخمیر می شود. این فرآیند تخمیر اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تولید می کند که یکی از آنها (بوتیرات) سلامت دستگاه گوارش را ارتقا می دهد. کرفس همچنین حاوی فیبر نامحلول است و ممکن است حرکات روده را تقویت کند.

7. به کاهش وزن کمک کند

کرفس کالری کمی دارد و حاوی فیبر است که باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. محتوای فیبر نامحلول کرفس می تواند سیری را افزایش دهد و به کاهش وزن کمک کند.

محتوای بالای آب کرفس ممکن است به کاهش وزن نیز کمک کند. همچنین متابولیسم لیپید را تنظیم می کند.همچنین می توان آن را با سبزیجات دیگری که چگالی انرژی بیشتری دارند مصرف کرد. شواهد حکایتی حاکی از آن است که کرفس، غنی از آب است، ممکن است تراکم انرژی سایر موادی را که با آنها جفت می شود کاهش دهد. این ممکن است باعث کاهش وزن شود.

 
منبع: سلامت نیوز

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها