۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۹
خواص 110 سبزی در این گیاه جمع شده است / داروی پادشاهان + خاصیت طلایی آنتی اکسیدانی
بازدید:۲۰۹۲۰۳
صد آنلاین | اسیدهای چرب امگا۳ چربی‌های مهمی هستند که بدن نمی‌تواند آن‌ها را تولید کند. بنابراین باید آن‌ها را از رژیم غذایی دریافت نمائیم. گرچه خُرفه در مجموع حاوی چربی اندکی می‌باشد، اما بخش اعظم چربی‌های آن به‌شکل اسیدهای چرب امگا ۳ می‌باشند. در حقیقت، خُرفه شامل دو نوع اسیدهای چرب امگا ۳ است، ALA و EPA. ALA در گیاهان بسیاری یافت می‌شود، اما EPA به طور عمده در محصولات حیوانی (مانند ماهی‌های چرب) و جلبک یافت می‌شود. در مقایسه با سایر گیاهان، خُرفه به‌طور خارق‌العاده‌ای حاوی ALA می‌باشد، ۵ تا ۷ برابر اسفناج. جالب توجه این است که خُرفه شامل مقادیر کمی EPA است. این نوع از اسیدهای چرب در بدن از ALA فعال‌تر هستند و به طور کلی در اکثر گیاهانی که روی زمین رشد می‌کنند، پیدا نمی‌شود.
کد خبر : ۱۰۸۸۲

به گزارش صد آنلاین ، خُرفه سرشار از آنتی‌اکسیدان است.

 

چگونه از پرپین یا خرفه استفاده کنیم؟ راه های استفاده از این گیاه پرخاصیت –  مجله اهالی باسلام


گیاه خُرفه سرشار از آنتی اکسیدان‌های مختلف و ترکیبات گیاهی سودمند است:

 

ویتامین C: همچنین به عنوان اسید اسکوربیک شناخته شده است، ویتامین C یک نوع آنتی اکسیدان است که برای نگهداری از پوست، عضلات و استخوان ضروری است.

 

بذر خرفه سبزی پرخاصیت | فروشگاه بذر، نهال و لوازم کشاورزی | گلس گاردن

 

ویتامین E: خُرفه حاوی مقادیر زیادی ویتامین E به نام آلفا توکوفرول است. این ویتامین می‌تواند از غشای سلولی در برابر آسیب محافظت کند.

 

ویتامین A: خُرفه شامل بتا کاروتن است، آنتی اکسیدانی که در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود. ویتامین A در سلامت چشم نقش شناخته شده‌ایی دارد.

 

 

مشخصات، قیمت و خرید بذر سبزی خرفه ترک آرزومان | فروشگاه اینترنتی کشاورزی  آنلاین

 

گلوتاتیون: این آنتی اکسیدان مهم می‌تواند از سلول‌ها در برابر آسیب محافظت کند.

 

ملاتونین: خُرفه همچنین شامل ملاتونین، هورمون تنظیم خواب کمک کند. البته مزایای متعدد دیگری نیز دارد.

 

بتالائین‌ها: خُرفه بتالائین‌ها را سنتز می‌کند، بتالائین‌ها آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که مانع از تجمع کلسترول بد در بدن می‌شوند.

 

طبق مطالعات انجام شده بر روی نوجوانان چاق مشخص شد که دانه‌های خُرفه کلسترول LDL یا کلسترول بد و سطح تری‌گلیسرید را کاهش می‌دهد، که هر دو با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در ارتباطند. پژوهشگران این تاثیرات را به آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات گیاهی در دانه‌های خُرفه نسبت داده‌اند.

 

آنتی اکسدان و خرفه

 

 

خُرفه سرشار از مواد معدنی مهم است.

 


گیاه خُرفه همچنین حاوی مواد معدنی مهم و متعددی است. منبع خوبی از پتاسیم است، ماده‌ای معدنی که به تنظیم فشار خون کمک می‌کند. مصرف بالای پتاسیم خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد و همچنین می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. خُرفه همچنین منبع عظیمی از منیزیم، یک ماده مغذی فوق العاده مهم که در بیش از ۳۰۰ واکنش آنزیمی بدن مشارکت دارد، است. منیزیم می‌تواند از بدن در برابر بیماری‌های قلبی و دیابت نوع ۲ محافظت کند. خُرفه همچنین حاوی مقداری کلسیم، فراوان‌ترین ماده معدنی در بدن، می‌باشد. کلسیم در سلامت استخوان‌ها از اهمیت ویژه‌ایی برخوردار است. مقادیر کمی فسفر و آهن نیز در خُرفه یافت می‌شود. خُرفه‌ی رسیده‌تر احتمالا حاوی مقادیر بیشتری مواد معدنی، نسبت به گیاهان جوان‌تر، است.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۶
گیاه خرفه نام دیگرش گیاه حضرت زهرا ( س) است و روایتهایی از خواص طلایی این سبزی پر خاصیت از پیامبر و ... داریم . کسی که دیابت داشته باشد و خود را به مصرف این گیاه ببندد دیگر نیازی به انسولین و قرص دیابت نیاز ندارد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۹
کاش نحوه مصرفش رو هم مینوشتید
احمد
Russian Federation
دوشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۵
عالی یادش بخیر زمانهای خیلی دور استفاده میشد بخصوص فصل بهار تابستان ولی افسوس غذاهای امروز
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۰
گیاه خرده از کجا باید تهیه کردلطفا راهنمایی بفرمایید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۳
مطلب لسیار عالی بود.
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۳
باسلام ترکی اسمش پرپنه مابه صورت سبزی میخوریم
مهرداد
France
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۲
حیات ما پر از این سبزیه
هر سال خود به خود در میاد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۹
اسم گیاه ما در شهر بهبهان به اون پرپین می گوییم وله صورت سبزی خورده میشود وخنک است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۸
سبزی فروش ها فصل بهار و تابستان دارند ما تو شهرمون بهش میگیم پرپین
داوود
Afghanistan
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۰
بسیار عالی
نما
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
اسم دیگرش به محلی ما میشه پورگو که مخصوص تابستونه با پیاز و تره پیاز که با چیزی به اسم گلنشک هم زیاد میخورن و بسیار خوشمزشت
زارعی پور
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۱
خرفه گیاه بومی منطقه جنوب ایران است حتی درمنزل ماهمین الان وجوددارددراینجا بیش ازحدازخرفه تعریف وتمجیدشده است
ناشناس
United States of America
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
باید باهاش آش دوغ لری درست کنید تا بفهمی چقدر خوشمزه س
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
با تشکر
بسیار عالی
مرتضی
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۵
سلام دست شما دردنکنه لطفا بفرمایید ازکجا باید گیاه خرفه راه تهیه کرد ومقدارمصرف وطریقه مصرف ان چگونه است
علی
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰
لری بهش میگن پرپلیک
مهیسا
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۱
بلوچابهش میگن پمپرک
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۸
سلام خیلی ممنون . خرفه انتی اکسیدان است . ایا گیاه خشکیده انرت از دارو گیاهی ها بدست بیاریم ایا خشکیده انهم انتی اکسیدان هیت یا نه ،؟؟؟
غلامحسین حسینی چگنی
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۹
ما سال هاست از آن استفاده می کنیم و خیلی عالی است
پرهام
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۲
ما در ایلام بهش میگیم پِرپِلیک. به صورت خام و سبزی استفاده میکنیم
لنگرودی
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۸
گیاه خرفه در شرق گیلان به روغن واش معروفه معمولا توی غذاهای محلی استفاده میشه بعضی ها هم بصورت سبزی خوردن مصرف می کنن توی باغ های کشاورزی و طبیعت گیلان در فصل بهار و تابستان رشد میکنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۵
تیرماه تا اواسط آبان در نیمه شمالی ومرکزی کشور و درجنوب تقریبا کل سال در اکثر زمین‌های کشاوزی می‌روید آنقدر زیاد که باید از ریشه بزنی بندازی بیرون مزرعه به این راحتی هم خشک نمیشه از ریشه زنده باشی بعد مدتها جای مرطوب بچسبه زمین دوباره سبز میشه
محسن
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰
درود و سپاس بابت مطالب خوبتون.
ماجنوبیهامخصوصا بوشهری ها بهش میگیم،پرپین،خیلی آب داره و مخصوص تابستانه،اینوحتی برای بچه ای که گرمی داره یاحتی فکر کنم زردی داره روی تنش میچینن تاپوست تنش رو خنک کنه و در کمترین زمان درمانش میکنه،خیلی خوبه و خوش طمع
مریم ایزدی
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۳
خوزستانیها بش میگن پرپین باپنیر در ‌صبحامه مصرف میشود وعربها انرا پرپین میگین و نوع خود رو آن ‌برگهای ریز دارد و پرپین شامی برگهای پهن تری دارد .طبع گیاه سرد است وملین.دراصفهان و اطراف بهش میگن خرفه .
یا مهدی
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۴:۵۹
سلام
بی دلیل نیست که گیاه مورد علاقه بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) گیاه خرده هست
خانم
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۶:۰۶
خرفه از نظر علمی خیلی خوبه برای پوست ویبوست خوبه
میرزایی از تهران
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۶:۵۳
با سلام عزیزانم بسیار فوق العاده هستید متشکرم
.....
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۱
این گیاه بسیارمعطروخوش خوراک بیشتردرقرمه سبزی وسبزی کوکو استفاده میشه.
شمالی ها بهش خلفه،خلیفه،خرفه میگن.
باهاش نون محلی هم میپزن که خیلی طرفدار داره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
جمعه ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۲:۵۰
مابختیاریا بهش میگیم قلفک
محمد
United States of America
جمعه ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۸
امروزه بعضی سبزی فروش ها میفروشند،به صورت وحشی در باغات و مزارع سبزی کاری رشد میکند،در استان البرز و باغات هشتگرد به صورت فراوان رشد میکند
شجاعی
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۰
سلام بهترین روش استفاده از سبزی خرفه در آش دوغ استو واقعا خوشمزه است.
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها