آخرین اخبار
۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۸
این مواد غذایی باعث تولید سنگ کلیه می شود
بازدید:۱۸۱
صدآنلاین | یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که کاهش مصرف نوشیدنی‌ها و غذاهای شیرین می‌تواند به پیشگیری از سنگ کلیه کمک کند.
کد خبر : ۱۰۸۱۰۶

به گزارش صد آنلاین، هرچه افراد قند افزوده بیشتری بخورند و بنوشند، احتمال ابتلا به سنگ کلیه در آنها بیشتر می‌شود. افرادی که در این مطالعه بیشترین قند افزوده را مصرف کردند، بین ۳۹ تا ۸۸ درصد بیشتر از افرادی که قند افزوده کمتری مصرف کردند، به سنگ کلیه مبتلا شدند.

محققان چینی پس از تجزیه و تحلیل داده‌های سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۸ برای ۲۸ هزار و ۳۰۳ نفر در ایالات متحده در سنین ۲۰ سال و بالاتر که ۱۰ درصد از آنها سنگ کلیه را تجربه کرده‌اند، خطر ابتلا به سنگ کلیه را با مصرف قند افزوده مرتبط دانستند. میانگین سنی افراد در این مطالعه ۴۸ سال و ۴۸ درصد آنها مرد بودند. این داده‌ها از نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه CDC به دست آمده است.

هر شرکت کننده بر اساس مقادیر تخمینی قند افزوده‌ای که خورده یا نوشیده است، مقدار شکر اضافه شده دریافت می‌کند. در این مطالعه شکر قهوه‌ای، شربت نیشکر، شربت ذرت، فرآورده‌های شربت ذرت، دکستروز، فروکتوز، شربت میوه، عسل، شربت افرا، شربت پنکیک، شکر خام، شربت سورگوم و شکر سفید به عنوان قند افزوده در نظر گرفته شد و از قندهای طبیعی موجود در شیر و میوه چشمپوشی شد.


افراد به طور متوسط ‌۲۷۲ کالری از شکر افزوده دریافت کردند. دستورالعمل‌های رژیم غذایی ایالات متحده نشان می‌دهد که بیش از ۱۰ درصد از کل کالری روزانه از شکر افزوده به دست می‌آید که معادل حدود ۲۰۰ کالری در یک رژیم معمولی ۲۰۰۰ کالری در روز است. انجمن قلب آمریکا کمتر از آن را پیشنهاد می‌کند؛ برای زنان نباید بیش از ۱۰۰ کالری و برای مردان ۱۵۰ کالری در روز باشد. (به طور کلی، قند افزوده با مشکلات سلامت متعددی از جمله بیماری قلبی مرتبط است.)

در میان ۲۵ درصد از افرادی که در این مطالعه کمترین قند افزوده را مصرف کردند، ۹.۶ درصد از آنها در طول دوره ۱۱ ساله مطالعه، سنگ کلیه داشتند. این در مقایسه با ۲۵ درصد از افرادی است که در این مطالعه بیشترین قند اضافه شده را مصرف کرده بودند، که ۱۱.۷ درصد از آنها سنگ کلیه داشتند. به گفته محققان، این افزایش در شیوع سنگ کلیه منجر به افزایش خطر ۳۹ درصدی می شود.

دکتر شان یین، از بیمارستان وابسته کالج پزشکی شمال سیچوان در نانچونگ، چین، در نشریه خبری گفت: مطالعه ما اولین مطالعه ای است که ارتباط بین مصرف شکر افزوده و سنگ کلیه را گزارش می کند. بر اساس این مطالعه محدود کردن مصرف قند افزوده ممکن است به جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه کمک کند.

سنگ کلیه از جمله مشکلاتی است که زندگی انسان را تحت تاثیر فراوان قرار می‌دهد و اجازه کار و فعالیت صحیح را از شما می‌گیرد. طب سنتی یکی از دلایل اصلی ایجاد سنگ کلیه را مزاج سرد کلیه‌ها می‌داند.

 مصرف برخی مواد غذایی مانند ماکارونی بدون سبوس یا نان آرد سفید در ایجاد سنگ کلیه موثر هستند. در مراحل اولیه ایجاد سنگ کلیه می‌توان از درمان‌های طب سنتی برای از بین بردن سنگ کلیه استفاده کرد.

در ادامه این مطلب گیاهی موثر برای درمان سنگ کلیه به شما معرفی می‌کنیم.

از خواص پنیرک به عنوان یک داروی گیاهی می‌توان به پنیرک برای سنگ کلیه اشاره کرد. عرق پنیرک ادرار آور است و می‌تواند به درمان درد مثانه و دفع سنگ کلیه کمک کند. علاوه بر عرق پنیرک مشاهده شده است که  روغن پنیرک نیز یک درمان کارآمد برای سنگ کلیه است. با افزودن روغن پنیرک به چندین داروی گیاهی می‌توان از آن برای درمان سنگ کلیه استفاده کرد که می‌تواند باعث تسکین درد و ناراحتی کلیه شود. اگر سنگ کلیه باعث درد شود و در کلیه یا حالب در حال جابه‌جایی باشد، باید از دمنوش پنیرک با بابونه استفاده کنید.

برای تهیه این دمنوش ابتدا  ۱۰۰ گرم برگ پنیرک را با ۱۰۰ گرم گل بابونه در قوری ریخته یک لیوان آب به قوری اضافه کنید و آن را بجوشانید. سپس یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید و ایت دمنوش را قبل از هر وعده غذایی بنوشید. این دمنوش سنگ کلیه را کاملاً خرد می‌کند و بدون هیچ دردی از بدن خارج می‌کند.

دمنوش گل پنیرک یا دم کرده گل پنیرک برای سرفه یکی از داروهای گیاهی قوی ضد سرفه است. از دمنوش پنیرک همچنین به عنوان برطرف کننده تورم دهان و گلو مصرف می‌شود.

برای تهیه دمنوش پنیرک ابتدا یک قاشق غذاخوری از گل پنیرک یا برگ پنیرک را به همراه یک لیوان آب‌جوش داخل قوری بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بر روی شعله غیر مستقیم قرار دهید و اجازه دهید تا دم بکشد. بعد از ده دقیقه دمنوش را از صافی عبور دهید. می‌تواتید دمنوش پنیرک را با عسل یا نبات مخلوط کرده و بنوشید. همچنین برای بهره مندی بیشتر از خواص پنیرک می‌توانید دمنوش را از مخلوط گل و برگ پنیرک تهیه کنید./نمناک

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها