به گزارش صد آنلاین، زهره حمیدی درباره آخرین وضعیت جسمانیاش پس از سپری کردن دوران شیمیدرمانی گفت: خدا را شکر خیلی نسبت به گذشته بهترم، اما همچنان درمانم ادامه دارد. دو ماه است که مراحل شیمی درمانی به پایان رسیده، ولی قرصهایی که استفاده میکنم بدتر از شیمی درمانی است و حالم را بد میکند، اما چارهای نیست. ۶ ماه باید این داروها را مصرف کنم، دو ماه گذشته و باید تا چهار ماه آینده این قرصها را مصرف کنم تا انشاءالله به لطف خداوند بهبودی کاملم را به دست بیاورم.
بیوگرافی زهره حمیدی
زهره حمیدی با نام اصلی زهره ربیعی مطمئن در محله "محسنی" شهر اراک در ۸ اردیبهشت ۱۳۳۶ دیده به جهان گشود. او فرزند سوم خانواده است و چهار خواهر و سه برادر دارد که متاسفانه یکی از برادرانش دار فانی را وداع گفته است.
زهره حمیدی در طول زندگی خود با چالشها و سختیهای زیادی روبرو بوده است. از جمله فوت پسرش در سن جوانی و ابتلای به بیماری سرطان. با این حال، او با روحیهای قوی و صبور از این چالشها عبور کرده و به زندگی امیدوار است.
زهره حمیدی در سن ۳۲ سالگی و به طور اتفاقی وارد دنیای بازیگری شد. با وجود تاهل و داشتن ۴ فرزند، پیشنهاد بازی در فیلم "دلاوران کوچه دلگشا" را پذیرفت و بدون هیچ تجربه قبلی، در این فیلم نقش اول را ایفا کرد. علاقه دیرینه وی به بازیگری و تشویق دوستانش مانند منیژه حکمت که در آن زمان دستیار کارگردان بود، زمینه را برای این اتفاق فراهم کرد.
اگرچه زهره حمیدی فعالیت بازیگری خود را از سال ۱۳۶۸ آغاز کرد، اما با بازی در سریالهای "کارآگاه" در سال ۱۳۷۴ و "تولدی دیگر" در سال ۱۳۷۷ به شهرت و محبوبیت زیادی رسید.
ازدواج و زندگی شخصی زهره حمیدی
زهره حمیدی در سن ۱۶ سالگی ازدواج کرد و صاحب ۴ فرزند شد. دو فرزند او، حمید و مهتا، در خارج از ایران زندگی میکنند و دخترش بیتا در ایران ساکن است. متاسفانه، یکی از پسران زهره حمیدی، حامد، در سن ۲۷ سالگی بر اثر ایست قلبی جان خود را از دست داد. این اتفاق غمانگیز، ضربه سنگینی به حمیدی و خانوادهاش وارد کرد.
حمیدی در سن ۳۶ سالگی صاحب نوه شد و طعم شیرین مادربزرگ شدن را چشید. فرزندان زهره حمیدی علاقهای به بازیگری ندارند. او معتقد است که بازیگری ذاتی است و با آموزش و تمرین نمیتوان آن را یاد گرفت.
از دیگر آثار او میتوان به «راه و بیراه»، «شوخی با ستارگان»، «موج و صخره»، «لطفاً دور نزنیم»، «مزرعه کوچک»، «طلسم شدگان»، «گم گشته»، «دردسر والدین»، «بیابان عشق»، «تولدی دیگر»، «بهشت گم شده»، « آتیه»، «شوق پرواز»، «زمانی برای عاشقی»، «جدال با سرنوشت»، «مسافر زمان»، «پشت بام تهران»، «مثل یک کابوس»، «مهمانی از بهشت»، «بال های خیس»، «همه بچه ها ما»، «بَزم آخر»، «مستانه»، «افسون»، «دختران» و «پاتوق» اشاره کرد.