۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۱
ریزش مو دارید؟ با این روش های سنتی برای همیشه درمان شوید
بازدید:۱۲۶
صد آنلاین | ریزش مو در اکثریت افراد دیده می شود که آن هم دلایل خاص خود را دارد مانند عوامل وراثتی با کمبود آهن یا کم خونی و مزاج و… پس با ما باشید تا روش درمان ریزش مو را بگوییم.
کد خبر : ۱۰۶۷۳۸

به گزارش صد آنلاین، ریزش مو (آلوپسی) می تواند فقط پوست سر یا کل بدن شما را تحت تاثیر قرار دهد و می تواند موقت یا دائمی باشد. ریزش مو می تواند نتیجه وراثت، تغییرات هورمونی، شرایط پزشکی یا بخشی طبیعی از فرآیند افزایش سن باشد. هر کسی ممکن است موهای سر خود را از دست بدهد، اما این بیماری در مردان شایع تر است. طاسی معمولاً به ریزش بیش از حد مو از پوست سر شما اشاره دارد. ریزش موی ارثی با افزایش سن شایع ترین علت طاسی است. برخی از افراد ترجیح می دهند اجازه دهند ریزش مو بدون درمان ادامه یابد. برخی دیگر ممکن است آن را با مدل مو، آرایش، کلاه یا روسری بپوشانند. و برخی دیگر به سراغ درمان ریزش مو در طب سنتی بروند. قبل از پیگیری درمان ریزش مو در طب سنتی، با پزشک خود در مورد علت ریزش مو و گزینه های درمانی صحبت کنید. ریزش مو معمولاً به یک یا چند مورد از عوامل زیر مرتبط است:


سابقه خانوادگی (وراثت)

شایع ترین علت ریزش مو یک بیماری ارثی است که با افزایش سن اتفاق می افتد. این بیماری آلوپسی آندروژنیک، طاسی با الگوی مردانه و طاسی با الگوی زنانه نامیده می شود. معمولاً به تدریج و با الگوهای قابل پیش بینی رخ می دهد .

 

تغییرات هورمونی و شرایط پزشکی

شرایط مختلفی می تواند باعث ریزش موی دائم یا موقت شود، از جمله تغییرات هورمونی به دلیل بارداری، زایمان، یائسگی و مشکلات تیروئید.
داروها و مکمل ها

ریزش مو می تواند یکی از عوارض جانبی برخی داروها باشد، مانند داروهایی که برای سرطان، آرتریت، افسردگی، مشکلات قلبی، نقرس و فشار خون بالا استفاده می شود.
استرس بالا

بسیاری از افراد چندین ماه پس از یک شوک فیزیکی یا احساسی، نازک شدن کلی مو و یا ریزش سکه ای را تجربه می کنند که در این صورت باید برای درمان ریزش مو سکه ای اقدام کنند. این نوع ریزش مو موقتی است.

درمان ریزش مو در طب سنتی و استفاده از ماسک مو خانگی موثر و بسیار در دسترس است. ممکن است بتوانید ریزش مو را معکوس کنید یا حداقل آن را کاهش دهید. در برخی شرایط، مانند ریزش موی تکه‌ای (آلوپسی آره‌آتا)، موها ممکن است بدون درمان در عرض یک سال دوباره رشد کنند. درمان ریزش مو در طب سنتی شامل این موارد است: درمان با حنا، درمان با سدر، درمان با اصلاح مزاج.

 

درمان ریزش مو با حنا

رشد مو می تواند فرآیندی زمان بر و خسته کننده باشد. با استفاده از درمان ریزش مو در طب سنتی می‌توانید رشد سریع‌تری را مشاهده کنید، حنا را برای رشد مو امتحان کنید، یک درمان طبیعی که می توانید در خانه از آن استفاده کنید. قابلیت رنگ کردن مو با حنا کاملاً شناخته شده است. با این حال، فواید بسیار بیشتری برای مو دارد. حنا می تواند برای تشویق رشد مو استفاده می شود. اما چطور؟

  •      سلامت پوست سر را حفظ می کند.
        حنا دارای خواص ضد التهابی و ضد میکروبی است، می تواند برای پوست سر خنک کننده باشد و به حفظ سلامت پوست سر کمک کند. از رشد مالاسزیا، قارچ هایی که باعث شوره سر می شوند، جلوگیری می کند.
         تولید روغن و سطوح pH را متعادل می کند
        حنا نه تنها از مشکلاتی مانند شوره سر جلوگیری می کند، بلکه یک ماده عالی برای متعادل کردن تولید روغن و PH پوست سر شماست. این روغن اضافی را از موهای شما پاک می کند و همچنین عملکرد طبیعی غدد چربی را بازیابی می کند.
         رشد مو را تقویت می کند و ریزش مو را کاهش می دهد.
        یک مطالعه نشان داد که حنا به کاهش ریزش مو کمک می کند، آسیب مو را کاهش می دهد و سلامت پوست سر را افزایش می دهد. تقویت سلامت پوست سر، باز شدن منافذ پوست، و سطح pH متعادل می تواند ریزش مو را متوقف کند و باعث رشد سالم مو شود.
        مو را ترمیم و تقویت می کند.

مواد مغذی موجود در حنا به تغذیه موهای شما کمک می کند و در عین حال آسیب را نیز ترمیم می کند. تحقیقات نشان می دهد که حنا شکاف، ریزش مو و آسیب مو را کاهش می دهد و مو را قوی می‌کند.

 

 

درمان ریزش مو با سدر


بر کسی پوشیده نیست که محصولاتی که برای شستن و حالت دادن به موهای خود استفاده می کنید تأثیر زیادی بر سلامت، وضعیت و ظاهر کلی آن دارند. بسته به ترکیبات موجود در فرمولاسیون محصول مو، می تواند فواید مختلفی برای مو و پوست سر شما ایجاد کند. استفاده از سدر یک درمان ریزش مو در طب سنتی است. سال‌هاست که روغن چوب سرو برای مصارف مختلف استفاده می‌شود. در انگلستان قرن هفدهم، روغن چوب سدر به عنوان دارویی برای سرفه و تنگی نفس استفاده می‌شد و در مصر باستان از آن برای مومیایی کردن در طی فرآیند مومیایی کردن استفاده می‌شد تا اطمینان حاصل شود که حشرات و عفونت‌ها مزاحم بدن نمی‌شوند. امروزه روغن چوب سدر کاربردهای بسیار کمتری دارد و به دلیل بوی متمایز و ملایم آن و فواید آن برای پوست و مو مورد توجه است. شما میتوانید با مشورت از طبیب طب سنتی از سدر برای درمان ریزش مو استفاده کنید.


 برای مبارزه با ریزش مو از هندی‌ها کمک بگیرید

آمله یا آملا گیاهی هندی است که خواص بی‌شماری دارد. این میوه به‌صورت خوراکی هم موجود است و از مربای آن می‌توان استفاده کنید. اگر آمله را به ریشه موها بمالید پیاز مو تقویت‌شده و تار موها سالم می‌ماند، ضمن آنکه از زود سفید شدن موها هم جلوگیری می‌کند. می‌توانید پودر آمله را با حنا مخلوط کنید و پس از خیساندن در حمام روی موها بمالید و بعد از چند ساعت بشویید. آملا به‌صورت شامپو هم در بازار وجود دارد و می‌توانید به‌راحتی آن را تهیه کنید.


مورد بزنید تا ریزش مو نگیرید

مورد یکی دیگر از گیاهانی است که می‌توان برای جلوگیری از ریزش مو استفاده کرد. دانه مورد را هم می‌توان پودر و با مواد دیگری مانند حنا مخلوط کرد و به شکل موضعی استفاده کرد. یکی دیگر از روش‌های استفاده از مورد، مصرف روغن آن همراه حناست. به نسبت مساوی می‌توان مورد را پودر کرده و داخل روغن کنجد ریخت تا حالت خمیری به دست بیاید. قبل از استحمام می‌تو‌ان این خمیر را چند ساعت روی سر نگه داشت و بعد استحمام کرد.

همچنین مالش سر با خیسانده برگ انجیر، از ریزش مو جلوگیری می کند. مالش پوست سر با محلول دم کرده آویشن، از ریزش مو جلوگیری می کند.
درمان ریزش مو با اصلاح مزاج

حتما شما نیز شنیده اید که افراد دارای مزاج گرم بیشتر ریزش مو خواهند داشت. البته شناسایی طبع افراد تنها به وسیله پزشکان طب سنتی انجام میگیرد و تشخیص این امر برای همگان ممکن نیست. استفاده از درمان هایی که در بالا گفته شد به علاوه ماسک های تجویزی از جان طبیبان طب سنتی به شما کمک خواهد کرد تا با اصلاح مزاج درمان ریزش مو در طب سنتی را پیش بگیرید

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها