۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۰
پیام مرگ خودخواسته دو خواهر به افزایش طلاق در جامعه
بازدید:۸۲۰۱
صد آنلاین | سقوط مرگبار ۲ خواهر نوجوان و مرگ خودخواسته آنها از برجی در شمال شرق تهران (حکیمیه) باعث شک به جامعه شد، آن‌هم در شرایطی دلیل این مرگ تلخ طلاق و جدایی پدر و مادرشان بوده است.
کد خبر : ۱۰۰۳۴۸

 

به گزارش صد آنلاین، سقوط مرگبار ۲ خواهر نوجوان و مرگ خودخواسته آن‌ها از برجی در شمال شرق تهران (حکیمیه) باعث شک به جامعه شد، آن‌هم در شرایطی دلیل این مرگ تلخ طلاق و جدایی پدر و مادرشان بوده است. شواهد نشان می‌دهد که آن‌ها شب قبل از حادثه (جمعه شب) از خانه‌شان خارج و تا ساعت‌ها به خانه برنگشته بودند که همین باعث نگرانی خانواده‌شان شده بود. حوالی ساعت ۵صبح، اما این دو خواهر ۱۳ و ۱۴ ساله به پشت‌بام برج مورد نظر رفته و لحظاتی بعد از بالای پشت بام به پایین سقوط کرده و جان باخته بودند. در حالی که شواهد نشان می‌دهد سقوط دو خواهر نوجوان خودخواسته بوده است، اما تحقیقات درباره این حادثه ادامه دارد. همچنین تحقیق از ساکنان برج نشان می‌دهد که این دو دختر چند روز قبل نیز بالای برج رفته و قصد خودکشی داشتند، اما یکی از ساکنان برج مانع‌شان شده بود. بر اساس این گزارش به دستور بازپرس جنایی پیکر دو قربانی برای انجام معاینات دقیق به پزشکی قانونی منتقل شده و تحقیقات برای روشن شدن انگیزه این حادثه هولناک ادامه دارد.

 

 

پیام مرگ خودخواسته دو خواهر به افزایش طلاق در جامعه

 

 

اما این حادثه غم انگیز و تلخ چه پیامی برای جامعه دارد؟ روانشناسان معتقدند که یکی از دلایل اصلی خودکشی، ضربات روحی انباشته شده در فرد است، حالا هر چه این اتفاقات در دوران نوجوانی باشد، درک آن سخت‌تر و ضربات روحی شدیدتر خواهد شد. به این معنا که هنگامی که فرد با مشکل عمیق و ریشه‌داری مواجه می‌شود که قادر به حل آن نیست و حمایتی هم از طرف خانواده، دوستان و اطرافیان دریافت نمی‌کند، به انزوا کشانده می‌شود و با احساس یاس شدید، تنها راه رهایی برای مشکل خود را در مرگ و خودکشی می‌یابد.

در این میان، رئیس انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران با اشاره به مساله خودکشی در کشور اظهار کرد: «آسیب‌های اجتماعی معلولی از علت هستند و وقتی فرد دست به خودکشی می‌زند، حتما علت مشخصی دارد. وقتی ناامیدی فرد را به مرز جنون می‌رساند، فرد دست به خودکشی می‌زند.» مصطفی اقلیما، می‌گوید: «جدایی پدر و مادر یکی از عواملی است که با خودکشی ارتباط دارد و باید با این جدایی پدر یا مادر به همراه فرزندان در جلسات مشاوره شرکت کنند.»

وی با اشاره به اینکه تعارضات شدید درون خانواده گی در بروز این اقدامات بسیار تاثیر گذار است، افزود: فرزند نیاز به امنیت و آرامش و محبت و صمیمیت بین اعضای خانواده دارد و وقتی نیاز‌ها را دریافت نمی‌کند مستعد انواع و اقسام مشکلات روانشناختی می‌شود که جدایی و طلاق والدین بدون بررسی همه جانبه و بدون مشورت با متخصص می‌تواند این شرایط آسیب‌پذیری را ایجاد کند. گاهی اوقات جدایی والدین تمام اعضای خانواده را درگیر می‌کند و آن‌ها نیاز دارند که برای زندگی پس از طلاق آماده شوند. بعضی از زوجین نیز مدام در خانه از تنش‌ها و جدایی صحبت می‌کنند و محیط ناامنی برای فرزندان به‌وجود می‌آورند. این اختلافات می‌تواند کودک را مستعد افسردگی، مصرف مواد مخدر، بزهکاری و حتی فرار از خانه کند. به این دلیل آن‌ها دنبال راه‌حلی در بیرون از خانه می‌گردند.»

 
برنا
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها