۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۷
اگر می خواهید به دیابت مبتلا نشوید این میوه را بعد از غذا مصرف کنید
بازدید:۸۶۳۳۵
صد آنلاین | کیوی دارای شاخص گلیسمی پایین است و برای افراد مبتلا به دیابت مناسب می‌باشد. یک مطالعه بر روی عصاره‌های کیوی نشان داد که مصرف کیوی در تنظیم آدیپوژنز موثر است که برای جلوگیری از بیماری دیابت ضروری است. اختلال عملکرد بافت‌های چربی در بدن به شدت در توسعه مقاومت به انسولین و دیابت دخالت دارد.
کد خبر : ۹۷۶۳

خواص کیوی خشک، نحوه تهیه و کاربردهای کیوی خشک - مجله کا اچ پرو

 

34343

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناهیده نادری
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۹
آیا واقعا کیوی برای دیابت ماثر هستش
مدیر پایگاه مدیر سایت
سه‌شنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۹
بله
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها