آخرین اخبار
۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۱
بازدید:۹۶۴
رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر با بیان اینکه مردم باید دام زنده را از میادین عرضه مجاز و تحت نظارت شبکه دامپزشکی بخرند، گفت: افرادی که ذبح دام را انجام می‌دهند، باید از وسایل حفاظت فردی مثل عینک، ماسک، دستکش و چکمه استفاده کنند.
کد خبر : ۹۲۵۶۵

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مردم توصیه کرد که از ذبح دام در خانه‌ها و معابر عمومی خودداری کنند.

 

 


حسین معصومی در گفت‌وگو با ایسنا به بیان توصیه‌های بهداشتی مرتبط با عید قربان پرداخت و اظهار کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان از جمله تب مالت و تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو لازم است توصیه‌های بهداشتی جدی گرفته شود.

وی با بیان اینکه مردم باید دام زنده را از میادین عرضه مجاز و تحت نظارت شبکه دامپزشکی بخرند، گفت: افرادی که ذبح دام را انجام می‌دهند، باید از وسایل حفاظت فردی مثل عینک، ماسک، دستکش و چکمه استفاده کنند.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی زنجان با توصیه به خودداری از خریدن گوشت، جگر و ... خارج از نظارت شبکه دامپزشکی، اظهار کرد: گوشت دام ذبح‌شده باید دست کم ۲۴ ساعت در یخچال و در دمای چهار درجه سانتیگراد نگهداری و سپس قطعه قطعه و مصرف شود. جگر و سایر امعا و احشای دام باید پس از ۴۸ ساعت نگهداری در یخچال در دمای چهار درجه سانتیگراد مصرف شود.

وی با بیان اینکه باید از مصرف گوشت و جگر به‌صورت خام یا نیم‌پز خودداری شود، افزود: افراد باید هنگام خرد کردن گوشت و سایر امعا و احشای دام مثل جگر از دستکش استفاده کنند.

منبع: عصر ایران

انتهای پیام/

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها