به گزارش صد آنلاین ، کشتار صدها غیرنظامی در اردوگاه النصیرات واقع در مرکز نوار غزه که طی دیروز شنبه رخ داد، امروز یکشنبه نیز واکنشهای منطقهای را در پی داشت و مهمترین و عالی ترین نهاد دینی مصر این جنایت را لکه ننگ دانست و آن را محکوم کرد و همزمان شهرهایی برخی کشورهای عربی شاهد تظاهرات در محکومیت این جنایت بود.
رژیم اسرائیل بامداد امروز یکشنبه همزمان با یورش به چند منطقه در کرانه باختری، شمال و جنوب نوار غزه را هدف حملات و بمبارانهای خود قرار داد و در شهر غزه (شمال) سه نفر شهید و هفت تن نیز زخمی شدند. با این حال شدید ترین حملات به مرکز نوار غزه متمرکز بوده و توپخانه ارتش اسرائیل بارها این منطقه را هدف قرار دادند.
مهمترین تحولات روز ۲۴۷ عملیات طوفان الاقصی را در ادامه دنبال کنید:
رسانه های فلسطین گزارش دادند که در اطراف شهر رفح درگیریهای گسترده و شدید بین نیروهای مقاومت و ارتش صهیونیستی در حال وقوع است.
نظامیان رژیم اسرائیل بامداد امروز به مناطقی در الخلیل، رام الله و جنین یورش بردند. در برخی مناطق مانند طولکرم مبارزان فلسطینی با متجاوزین صهیونیست در گیر شده و بمبهای کنار جادهای در مسیر حرکت بولدوزرهای آنها منفجر کنند.
صدها تن از شهروندان مغربی در اعتراض به کشتار ۲۱۰ شهید فلسطینی در اردوگاه النصیرات، در شهر الوجده دست به تظاهرات زدند.
پلیس رژیم اسرائیل اعلام کرد که به تظاهرات در شهر تلآویو پایان داده و ۳۳ نفر را بازداشت کرده است.
تجمع کنندگان صهیونیست، همزمان با اعلام آزادی چهار اسیر اسرائیل، خواستار انعقاد توافق با حمای برای بازگرداندن بقیه اسرا شدند.
شبکه الجزیره قطر گزارش داد که در اثر بمباران یک خانه ای در محله «الدرج» شهر غزه، واقع در شمال نوار غزه، سه نفر از جمله یک دختربچه به شهادت رسیده و هفت تن دیگر زخمی شدهاند که در بین آنها نیز کودک وجود دارد.
الازهر مصر طی بیانیهای بامداد امروز یکشنبه به جنایت صهیونیستها در حمله به افراد غیرنظامی گفت که این جنایت به لیست جنایت های طولانی صهیونیستها اضافه شد.
وزارت خارجه آمریکا در ادامه حمایت های خود از رژیم اسرائیل مدعی شد که تنها طرفی که مانع تحقق آتش بس است، حماس بوده و این جنبش باید توافق تبادل اسرا را قبول کند.
منبع: تسنیم