۰۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۸
بازدید:۳۵۷
صد آنلاین | عامل موفقیت در هر رژیم غذایی پایبندی به اصول آن است.
کد خبر : ۸۸۳۰

به گفته دکتر افغان مسأله بسیار مهمی که در روزه‌داری باید به آن توجه کنیم، میزان آب بدن است.

 

برای افرادی که در طول روز در گرما و زیر نور آفتاب هستند و تعریق بیشتری دارند، همینطور افرادی که در زمان روزه داری ورزش می‌کنند، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا می‌کند؛ بنابراین پیشنهاد می‌شود تا حد امکان فعالیت‌هایی که باعث افزایش تعریق می‌شوند در زمان روزه داری انجام نشوند و به قبل از سحری یا پس از افطار موکول شوند تا بتوانید آب از دست رفته را با نوشیدن مایعات جبران کنید.

 

اگر این امکان وجود ندارد، بهتر است با پوشیدن لباس‌های خنک و رنگ روشن، سعی کنید میزان تعریق را کاهش دهید.

 

همچنین در فاصله افطاری تا سحری، مقدار مناسب آب و مایعات بنوشید.

 

منوی روز چهارم ماه مبارک رمضان به این قرار است:

  • سحرگاه این مواد: ۱۵ قاشق غذاخوری سرخالی عدس پلو + ۲ قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده  + ۲ قاشق غذاخوری کشمش + سالاد + یک لیوان آب +  ۲ عدد خرما را میل کنید.
  • در وعده افطاری با ۲ عدد خرما + چای + ۲ کف دست نان سنگک (هر کف دست معادل یک مربع ۱۰ سانتی متر در ۱۰ سانتی متر است.) + به اندازه‌ی یک قوطی کبریت پنیر + یک عدد گردو +  یک عدد زولبیا (یا ۲ عدد بامیه) خود را تغذیه کنید.
  • در میان وعده: ۲ عدد میوه + نصف لیوان شیر کم چرب پیشنهاد می‌شود.
  • در وعده شام: ۲ کف دست نان سنگک + یک عدد کتلت +  ۴ قاشق غذاخوری ماست کم چرب و نعناع + سالاد بخورید.
  • در میان وعده شب: یک عدد میوه فراموش نشود.
  • همراهان گرامی، یک روز زودتر برنامه غذایی سحر و افطار اعلام می‌شود تا آمادگی لازم را کسب کنید.
  • مراقب سلامت جسم و روان خود باشید.
  •  
اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها